Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryGreyhoun
tag
A saját fülesével, vagy mással sem? Mert most előkotortam a sajátját, és azzal jó, csak annak a hangminősége szar. Mint ha annak hosszabb lenne a dugója, mint a többi jackdugós eszköznek, vagy nem tudom, mi lehet az ok, de elég frusztráló... Ha más nem, majd levágom a gyári füles dugóját, és ráforrasztok egy TRRS anyát.
-
GeryGreyhoun
tag
Sziasztok!
Használ valaki Deezert ezen a telefonon?
Van egy furcsa nyűgje: ha be van dugva bármilyen jackdugó, és elindítom a lejátszást, pár másodperc múlva leáll. Minden más (Youtube, Soundclound, saját videólejátszó) tökéletesen működik, és "cigányhifi" módban a Deezer is, szóval biztosan a jack kimenettel van összefüggésben a dolog, és nagyon bosszantó, hogy előfizettem egy szolgáltatásra, és pont arra nem tudom használni, amire kéne: útközben offline zenehallgatásra fülessel, vagy kocsiban jack-jack kábellel a rádióra kötve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meggyi001