Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
Meggyi001
üzenetére
Power 1-es típus legfrisebb gyári rommal, használtan vettem. Az ujjlenyomatolvasó van bekapcsolva meg a Wifi, GPS off. Ma 40%-ot merült 2.5 óra kijelzőidővel. Ez 12% volt. Kerek 12% a WiFi is 11 óra bekapcsolt idővel. A telefon tétlen ismét magas, 9%-kal. Az akku kifogástalannak tűnik, 36 percet játszottam egy nagyon teljesítményigényes játékkal, ennek 1%-ra taksálta a fogyasztását. Rootoljam és dobjak rá custom romot?
Sajnos nekem az Android 6.0 óta minden telefon kb 2x olyan gyorsan merül mint másnál. Nexus 5-ből 1.5-2 óra SOT-t tudtam kihozni, LG G4-ből max 2.5-3-at. Az egyedüli kivétel az S7 Active volt, az hozta amit kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hardcore café
- Sorozatok
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest