Keresés

Aktív témák

• deathtania

senior tag

új bugot tapasztaltam:

win7ultimate x64 + chrome

bejön az oldal, belépek, kiírja, hogy sikeres belépés rögtön továbbítunk, majd újratölt, és nem vagyok bejelentkezve. prohardver fórumot megnyitva viszont igen!!! megint beírom, hogy hardverapro.hu, de erre nem tölti be az oldalt :O

• deathtania

senior tag

válasz Parci #1 üzenetére

op rednszer: win7 ult x64
    böngésző: Opera 11.60

(kicsit korábban volt, ezért nem tudok linket/screenshotot berakni, de gondoltam átmásolom ide is a jelenséget a másik totyikból, hátha tapasztalja valaki, vagy meg tudjátok lesni)

1. keresés funkció nálam részben működik (keresni akartam a videókártyák között arra, hogy 5770, erre kidobja, hogy nincs találat-se keres, se kínál. pedig előtte voltam benne, és az elején egy hirdetésben is benne volt a szöveg- innen jutott eszembe, hogy rá kéne keresni).

2. ezután vissza akartam mennni a böngészésbe, de a "hardver"re kattintás után nem jelent meg semmi alkategória, csak lent a legfrissebb 15 hirdetés.

3. rögtön belépés után rákattintottam, hogy privát üzeneteim, erre kirakott 404es hibával, hogy az keresett oldal nem található, és újra be kellett jelentkeznem.

Aktív témák