- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- gerner1
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Aktív témák
-
deathtania
senior tag
op rednszer: win7 ult x64
böngésző: Opera 11.60(kicsit korábban volt, ezért nem tudok linket/screenshotot berakni, de gondoltam átmásolom ide is a jelenséget a másik totyikból, hátha tapasztalja valaki, vagy meg tudjátok lesni)
1. keresés funkció nálam részben működik (keresni akartam a videókártyák között arra, hogy 5770, erre kidobja, hogy nincs találat-se keres, se kínál. pedig előtte voltam benne, és az elején egy hirdetésben is benne volt a szöveg- innen jutott eszembe, hogy rá kéne keresni).
2. ezután vissza akartam mennni a böngészésbe, de a "hardver"re kattintás után nem jelent meg semmi alkategória, csak lent a legfrissebb 15 hirdetés.
3. rögtön belépés után rákattintottam, hogy privát üzeneteim, erre kirakott 404es hibával, hogy az keresett oldal nem található, és újra be kellett jelentkeznem.
Aktív témák
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest