- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Aktív témák
-
^Boss
őstag
válasz
Argentin_Dog #136 üzenetére
abit ic-7-es lapot ajanlanek, 25k-ert megkapod a userben.
p4 3.2ghz 50k magicompban, dobozos
2 x 512 geil value 400mhz-es van 48-ert a magicompban
sb audigy 2 zs 22 korul van az aquaban.
ez eddig 145, akkor 105 maradt max a vidiakrira, amibol itt a forumon kapsz 6800gt-t. -
^Boss
őstag
válasz
a 9600-ot mindenkepp csereld le! mindjart irok neked egy kisker-es listat, hogy en mit vennek.tuning fontos vagy a stabilitas?
-
^Boss
őstag
válasz
boltbol kell, kikserbol, vagy innen a forumrol is OK?
-
Argentin_Dog
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Napokon belül egy új gépet szeretnék építeni, és nem vagyok mostanában felkészült abból, hogy mit érdemes venni, ha a legjobbat akarod... Alapvetően a gépet zeneírásra, és komoly játékok futtatására szeretném használni, alap dolgok, mint Monitor, bill., egér vannak. Amire szükség lenne:
-komoly, ill. a lehető legjobb elérhető Alaplap,
- a legjobb P4-es proci,
-a legjobb elérhető árú Ram (lehetőleg minnél több))
- és egy jó hangkártya
Video kártyából egy Radeon 9600 van 128 mb-vel, amit nem tudom, hogy megtartsak, vagy cseréljek ehhez a config-hoz?
Értékhatár kb.:200-250e Ft
Segítségeteket előre is köszi:
Attila -
granpa_matis
aktív tag
Nem olvastam vegig, ha meg nincs meg a tap, akkor gyorsan felejtsd el a 410 Sirtec-et meg a 420 Ct-t is, ehhez a konfighoz vmi jo Enermax dukal.(min 450W).
-
Nem rossz,,, sőőőt... :)
-
Squirrel
őstag
válasz
Qorthral #130 üzenetére
Köszi a grat-ot :) Majd ha itt lesz előttem :)
Nem túl sok infót sikerült szereznem róla, azt sem tudtam meg, milyen frekvencián megy, vivo-s-e vagy nem. MSI Platinum E. kicsit drága, és annak az órajeléről sem tudok semmit. Ha tudnám hogy a sima HIS IceQII-es elszaladgál 520-40/560-600-on is, akkor az lenne a tuti befutó, feltéve ha users-be hoznak pénteken. HIS-ről infó valakinek, hogy bírja-e ezeket az értékeket?
[Szerkesztve] -
Legolas
senior tag
Öregem te tipikus irigy magyar vagy! Ezért nem jut előbbre ez az ország. Nem azon múlik, hogy ki vezeti ezt az országot, hanem , hogy milyen az emberek hozzállása. És az ilyenk miatt tartunk itt, aki több energiát fektet abba, hogy a másiknak is rossz legyen, mint hogy neki jó!
-
Ati9500
senior tag
Azért egy Audigy 2 -es hangkártyát beledobhatál még!!
-
Squirrel
őstag
Közben fanatikus tag lettem :D észre se vettem hirtelen :D
[Szerkesztve] -
Squirrel
őstag
Vid. kártya ügyében nem tudok dönteni. Valami tapasztalat? Azt sem tudom, a C3D mit takarhat... Connect3D vagy Club3D? És a sima Xt mért platinum órajelen szaladgál?
C3D Radeon X800XT 256MB DDR VIVO 16 pipeline, 520MHz/1120MHz 101.900Ft
C3D Radeon X800XT Platinum 256MB DDR VIVO 105.900Ft
ASUS AX800XT/TD 256MB TV/DVI 106.900Ft
MSI RX800XT 256MB VIVO 97.350Ft
MSI RX800XT 256MB Platinum 113.100Ft
Asus-t szerintem kizárom. Valószínű valamelyik Platinum-ot kéne, csak nem sokat hallottam egyikről sem. Még a HIS X800XT IceQII került képbe 107k+áfáért, de annál jobb valamelyik Platinum, vagy a hűtése miatt a HIS a jobb? Passz. :F -
jpisti
senior tag
Ram-ot a gépbe, 2GB-t! Hagykaparjonazanyaúristenit!!!
Rendszer vinyónak valami yó gyors SATA-t, adatnak meg a legnagyobbat amit kapsz, jó sok garival. A VGA lehetne akár egy G6800 is. -
Arius
aktív tag
Pár gondolat (mind szvsz, no offense):
Memória tényleg nem ártana 2GB, de 500-as is elég, nem kell 566.
Vinyóból sem ezt venném. Előttem már említették esetleg a SCSI rendszervinyót is mint ötletet. Adattárolásra meg 3 év garos Samsung pl.
DVD: Pio 108.
Ház: itt nemtudom hogy mennyire fognak a munkatársaid irigykedni, meg milyen a hozzáállásuk, de ha ''hátbaszúrósok'' akkor vegyél inkább egy olyan házat amit kívülről nem hivalkodó, minél egyszerűbb (attól még lehet jó minőségű, pl chieftec dragon fehér, ajtónélküli). -
Squirrel
őstag
Lehet h. a C3D Platinum marad a végén. Bár honlajukon (amennyiben ez a club3d-t takarja) nem sokat írnak, hogy mit adnak a kártya mellé, igaz MSI-nél is csak jórészt demo játékokat, a többi csak ''optional''. :(((
-
Squirrel
őstag
Az Asus az gondolom csak ''sima'' XT. MSI-ben a Platinum megéri azt a +16k-t?
-
Gleatcher
aktív tag
válasz
Squirrel #104 üzenetére
A legdrágááábbbbatttt!!!!
Viccen kívül, érdemes alaplapgyártók vidkarijait választani (habár nekem inno3dm és connect3d-m és club3d-m voltak és nagyon jók) és az msi platinája jó választás lehet, mert biztos tud valamit, amit a sima nem (vagy csak a szoftverek miatt platinás?)Az asus sem rossz, de ezek közül én a club3d-ket lőném ki és akkor már csak három maradna... -
Squirrel
őstag
Pioneer 108-assal rendeltem meg, vid. karesz még függőben, lehet h. lesz x800xt. Abból ami közül lehetne választani:
C3D Radeon X800XT 256MB DDR VIVO
X800 XT, 256MB GDDR3, 16 pipeline, 520MHz/1120MHz 101.900Ft
C3D Radeon X800XT Platinum 256MB DDR VIVO 105.900Ft
ASUS AX800XT/TD 256MB TV/DVI 106.900Ft
MSI RX800XT 256MB VIVO 97.350Ft
MSI RX800XT 256MB Platinum 113.100Ft
ki melyiket ajánlja? -
Squirrel
őstag
DVD-íróból melyik legyen akkor? NEC 3500 v. Pio 108? Olvastam a fórumokat, de nem tudok dönteni :(((
-
Squirrel
őstag
válasz
Pizzafutar #99 üzenetére
AX8 az nf4-es? őket nem ismerem...
-
Pizzafutar
aktív tag
Vegigrohantam csak a topikon.
Hasonló gépet készulok venni - persze kicsit olcsobban :)
Szerintem megfontolando lenne:
ABIT AX8 - felteve hogy mar kaphato Mo.-n
Inkabb valamelyik Nvidia 6800 kartya
(Mindketto PCI-E) -
Gleatcher
aktív tag
Annyiban változik, amennyit egy normál venti szokott vagyis +-10%. Nekem most 800-al pörög és a proci 43, az alaplap 38 celziusz fokos, és a tápventi a procira nyílik.A kék szín viszont sajna nem láccik jól a gépben abban az esetben, ha van mellette fénycső, vagy LASER LED vagy bármi nagy fényerejű eszköz, mert az simán elnyomja, de ha önállóan van beépítve, akkor egész kellemest színt visz a házba, pláne ha plexis (ha jól olvastam tt házad lesz, ugye?)
-
Squirrel
őstag
Na, vinyó ügyében utánaolvastam, le vagyok maradva, tényleg ott van a 36 gigás RAPTOR 24.5+áfáért.
Azért a Barracuda vinyók nem annyira gázak? A sok forum össze-vissza zavarja az ember gondolatait... -
Squirrel
őstag
válasz
Gleatcher #93 üzenetére
Én is aqua-ra vagy bluefish-re gondoltam. Neki a fordulatszáma automatikusan változik? Biztos olvastam már, mert volt ilyenről szó, csak nem emlékszem rá. A kéken világító venti megy is a ház kék ledéhez :)
HIS kari ügyében küldtem mail-t+üzenetet a magicomp-nak (előtte hívtam őket) pénteken, de eddig b*sztak visszaírni :(
[Szerkesztve] -
Gleatcher
aktív tag
Még egy szavazat a 12 centis síftekre (vagy szirtekre? nem tökmindegy?).
Nekem is olyan van és nagyon szép kék fényt okád ki magából és egyáltalán nem hangos.
Pontosabban nem hallom a másik két házventitől, de elég nagy meleget hajt ki hátul.
Szal én ajállom neked a 12-eset, de semmiképpen se mistrálba vedd, ha nem muszáj. A garis ügyintézése elég problémás is tud lenni...Az aqua-t és a bluefish-t tudom ajánlani, nekem bejöttek... -
Squirrel
őstag
Köszi a hsz-okat! Házat már korábban sikerült beszereznem, a TT Tsunami Dream az nem a ''hagyományos'' csicsás tt ház, nekem nagyon tetszik, 2db 12cm-es, és 1db 9cm-es venti van benne (gondolom lesz is hangja :( )
[L]http://www.thermaltake.com/xaserCase/tsunami/bwa/bwa.htm[/L]
Tápból gondolkoztam, hogy elég az 1 12cm-es ventivel ellátott 410W-os (és csendesebb-e) vagy jobb a 2db 9 cm-es ventijú 420W-os, eddig 1:1-re állnak :)
És nem sértődtem meg semelyik hsz-on :) amire úgy éreztem reagálni kell, inkább leírtam miből van a keret.
Hétfőn megrendelem az alaplap+proci+DVD (akkor pio108-as vagy NEC3500???) +vinyó (a WD raptor az nem SCSI? ) triót, vid. karesszal várok péntekig, user-be akkorra ígértek HIS X800XT-t, ha nem lesz, marad a Sapphire X800pro VIVO és remélem húzható lesz XT-re. -
gege71.hu
addikt
Na átrágtam magam ezen a topikon:
Amit Stleg még hozzátehetek:
420-as csíftek szvsz teljesen korrekt darab(nekem is ilyen van) és nem hangos bár ez mint tudjuk szubjektív dolog.. :D
Amit már tán Viharhozó írt:
Én is vennék egy plusz vinyót a rendszernek: vmi b@xott gyors SATA-t: WD raptor..pl, JA és a nagyvinyónak is Western Digital-t vennék...
Procihűtőt nem írtál: (vagy de? :F) Na mindenesetre Zalman 7000B CU.
Házból is vmi olyat amin elől hátul 12cm-es ventik suhognak (na azok kussban vannak)
Az Antec-nak vannak ilyen szép kis házai, ja és Antec tápok i jók..(Ha neked lennék és új gép lenne a terv a ház tuti antec lenne :) )
[L]http://www.senerit.hu[/L]
nna jól összeszedtem itt a gondolataim..de remélem érthető.
üdv
gege
ja és még vmi: Az A-DATA-król csak jót hallottam, de akingmax hardcoreok is jók
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
zsiga667
addikt
A kedvedért most nem idézőjellel kezdek, OK? :)
Bocs hogy csak most reagálok, hétvégén ritkán jutok géphez.
1.''Nem lehet h te is csorgatod a nyálad aztán itt probálod takargatni?''
Nem. Előszöris azért, mert nincs szükségem ilyen konfigra. Másodszor meg azért, mert ha lenne, akkor elmennék egy boltba és megvenném. :P
Harmadszor pedig ha kicsit figyelmesebben végigolvasod a topic elejét, én voltam az egyik aki igyekezett védeni a topicnyitót a ''nyálcsorgatókkal'' szemben...
2.''Inkább szólj a kedves topiknyitó gépéhez mint h állandoan a másik hsz-át ba****tod!''
Mivel tavasz óta nem vettem semmit a gépembe, ezért el vagyok maradva egy kicsit hardverügyben, az A64 és X800/6800 ismereteim sajnos hiányosak így nem feltétlenül tudok sok hasznos tanácsot adni. Amit tudtam (pl. hogy 12cm-es ventis tápot vegyen) azt le is írtam. Mások hozzászólásaiból pedig igyekeztem kiemelni és kijavítani a hibás tanácsokat hogy ezzel is a topicnyitónak segítsek. Te viszont eddig nem mondtál semmi építő jellegűt, vagy tévedek? :F
3.''Ne ércs félre nem kostolgatlak csak te mindig ''-vel kezdted a hsz-t''
No problem, csak te se érts félre please. -
Dave0096
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy-két kérdésem:
-Milyen alaplapot
-milyen processort
-hány mb(gb) ram-ot
-milyen videokártyát (gfoce-on belül)
-és milyen hűtő(rendszert) ajánlanátok megvizethető áron?
''High-tech'' configra gondolok
Előre is kösz a választ esetleg válaszokat!
:F -
joe69
senior tag
PCI-E-s lapot vegyel, 2gb ram most meg nem kell,es eleg draga, eleg 1 is szvsz
-
Squirrel
őstag
Mivel közbeszerzésből kell a megvenni, ezért kb. a bolti árak+10%, és nem a ready-s féle árakkal számolva :( így a 340k+áfa :( ha ezt nem közbeszerzésből (egyetemmel szerződésben álló cégeken keresztül=jó kis haszon nekik) kéne venni, akkor olyan 60-70 ezer forinttal kevesebből meg lehetne venni. Ehhez meg majd jön még a monitor, azt megpróbálom valahogy máshogy elrendezni.
-
Klacus69
tag
mennyibe áll ez össze össszesen??
-
Squirrel
őstag
Hidd el, én is olyat vennék, de ilyen lap mikor lesz? Február? Március? Sajnos pályázatoknak van időhatára :( Azért annyira nem szenny ez a lap, amíg nem volt nforce4-es referncialap, eléggé dícsérték ezt a deszkát is.
Eredetileg a Logitech bill. volt benne, de valamelyik topikban nagyon dícsérték azt a Genius billentyűzetet.
Köszönök minden eddigi hozzászólást!!!! És ne bántsátok egymást, nem azt akartam elérni. -
2 db 6800ultra 1db 170%-át nyújtja, de dfull optimalizálással meg driverrel meg mindennel ez felkúszhat akár 190%-ra is! Na. megyek, bevágom a szunyát! :)
[Szerkesztve] -
pintyesz
senior tag
Én a helyedben nem ezt a hulladék lapot meg videókártyát venném!
Egy nForce4 SLI támogatású lapot vennék 2 db 6800Ultrával díszítve. :C
Persze erre várni kell egy picit. -
DLDKox
aktív tag
Hi !
Én csak egy dolgot cserélnék a konfigodban: Genius bill. helyetze inkább ajánlanék valamilyen Logitechet pl Logitech Internet Navigator.
Sok sikert a géphez. -
Jenő
aktív tag
Éppen az, hogy azzal, hogy másik ''butaságait'' felidézte, segített a topiknyitónak a döntésben. A mondatait biztosan nehéz lehet számodra értelmezni, de nem hülyeségeket írt. Na, de mindegy, szerintem ő is meg tudja védeni magát. (én sem ''kóstolgatásnak'' szántam ezt, de olvasd el még egyszer a hozzászólásait inkább!)
[Szerkesztve] -
Zomb€€
őstag
Végigolvastam ezt a topikot és te végig csak idézgettél!
Nem lehet h te is csorgatod a nyálad aztán itt probálod takargatni?
Inkább szólj a kedves topiknyitó gépéhez mint h állandoan a másik hsz-át ba****tod!
Ne ércs félre nem kostolgatlak csak te mindig ''-vel kezdted a hsz-t -
Jenő
aktív tag
Lehet, hogy hülyeség, de tervezéshez nem P4 a jobb?
-
Squirrel
őstag
Mikor dvd írót nézegettem, akkor még nem írtak rosszat a Nec 3500-asról, mostmár azért akad rossz vélemény is, lehet hogy 108-as pio lesz. A08-as jobb lenne, de az azért irrealisan többe kerül.
Tápból ha lesz időm felmenni Pestre, akkor az Aquában láttam 410W-os csífteket 12 cm-es ventivel és az lesz. Memóriából meg valamiért tetszik az 566-os A-DATA.
Gorneck ugye jó az 566-os A-DATA? (szerk.)
[Szerkesztve] -
csudri
őstag
Nagyjából végigolvastam a topikot és úgy láttam, hogy nem nagyon ajánlotta senki sem a Zalman tápokat. Talán érdemes lenne körülnézni néhány boltban, hogy milyenek vannak most a piacon, estleg meg is hallgatni (bár a Zalman nem a hangoskodó cuccairól híres:D) és elgondolkodni, hogy nem lenne-e jó választás.
Nekem 420-as Chieftec van és elég csendben van. Azt is csak ajánlani tudom. -
GF király
tag
HI!
Nem Jó a gép kevés a MEMORIA 2db 1GB os ram kell !!!!!!!!! Akkor száguldani fog, így ép hogy megy:(((( -
Mania
senior tag
Nettó 70-bol spóroltam ossze a konfigomat,igaz 1 év kellett hozzá,de sikerult.Ez havi 5-6ezer forintot jelentett,ennyit koltottem cigire.Inkább letettem.Erre az egyik hozzaszólásom után megkaptam hogy jó neked biztos ennyit meg annyit keresel...
-
Mike T.
tag
Gratula a géphez! :C
Szvsz nem kellene irígykedni akkor sem, ha nem támogatásból venné.
Megdolgozhatott érte.
És ha a szülei vennék, akkor talán ők is megdolgozhattak a pénzért nem???
Egyébként én is dolgozom már vagy tíz éve, így tudom értékelni, ha valamit a keresetemből veszek. Mert megérdemlem!!! :)) -
Squirrel
őstag
Köszi, ilyen tanácsokra, tapasztalatra vártam. Ha tényleg csendes, elég lesz a 410Wos Sirtec is. SATA-s vinyó tényleg ennyire gáz lehet? A ram-okat a''sima'' k8 neo állítólag szereti, remélem ez sem fog problémázni vele.
Monitor is lesz, de csak később, addig jó lesz a régi noname-s CRT. -
Gorneck
legenda
Erről a topic-ról nekem a 60as évek tipikus amerikai filmjei jutnak eszembe! Balhé, oszt a végén együtt szívnak el egy spanglit a felek és mindenki boldog!:D
-
Loretto
veterán
ja igen monitort nem veszel? vagy van?szal az én tápom 12cm ledes naggyon csendes csak terhelésnél melexik(mint minden táp). ha már ekkora vásárlás lesz esetleg törekedj a csendre.
-
Loretto
veterán
amit javallanék hogy a lap -ram párosról próbálj infót szereni nehogy aztán nem menjen szépen. esetleg egy 450-es táp.
amugy télleg sokan csorgatják a nyálukat ilyen gép után.
Szerk: látom mindenki csak baszogatta a másikat.tápban tudok annyival szolgálni hogy nekem is 410 sirtec van.nos zalmannál nem hangosabb ami nekem 1560-on megy. nem tudom még hogy esetleg nem szurhat ki veled a satas hdd.
zsiga: nyugi :DD
[Szerkesztve] -
kirkri
addikt
Kérdeznék még valamit! Mi az az aláírásodban, ami büdös, de jó? Az olajos hal? :)) Egyre jobb kedvem van. :DD Na, de nem off-olom szét a topikodat, tehát befejeztem. Sok sikert a géphez, irigyellek, hogy ilyen jó masinád lesz.
-
Qorthral
őstag
Ha én lennék a helyedben 420W-os Chieftecet vennék, nagyon jókat mondanak róla. Mondjuk az is biztos hogy egy ilyen géphez alaposan körül kell nézni és nem akármilyen tápot venni. Persze amiket írtál azok sem akármilyenek :))
-
Squirrel
őstag
Örülök, hogy örültök :) Én is nagyon!!!! Csak legyen itt!!! A monitor majd csak kb. egy hónap múlva lesz.
-
Új-e geip-e, jóú-e így-e?? :DDD
-
Most nekem is tök jóú kedvem va' :))
Sok szerencsét az új géphez... ...Doomozz rajta sokat! És nyugodtan kezdheted a graf., beállításokat maxról állítgatni... :DD :DD :DD
Táp ügyében ugyan nem tok segíteni, de legalább megajándékoztalak eme értelmetlen hozzászólással... -
viharhozo
addikt
Vmi butdrajvot rakjal a gepbe. Ha nem scsit, akkor legalabb egy WD Raptort.
-
Squirrel
őstag
nem bántottál meg, én is hasonlóan ''szeretem'' ha valaki anyuci-apuci BT-jére bármit megtehet, mikor Te vagy én piszok sokat dolgozik, és örül ha normális kajára van pénze. Azért havi 80e-ből mondom soha nem lennék képes ilyen gépet venni, és nem is akarnék. De egyrészt dolgozni is kell majd vele, és az ilyen 3D-s rekonstrukciók piszok gépigényesek, ezért kell az Erő. Igaz játékokra is alkalmas lesz :)
Ja, a monitor egy 19colos Sony tft lesz :D ezt nem írtam eddig :D -
kirkri
addikt
Én sem értem minek kell cseszegetni. Megosztotta velünk az örömét és kész. Most már én is boldog vagyok. :)
-
vtechun
veterán
mit izéltek? csak 1 giga ramja lesz, beférne oda 2-3 giga is...
-
Squirrel
őstag
nem nyálcsorgatásnak szántam. Azért ha beleolvas az ember egy-két a64-esek klubja, vagy Nv6800-asok, X800-asok fórumaiba, ott is vannak hasonló konfigok. És még az aláírásomba sem írom be. Vid. kareszt kérdeztem eddig sokszor, nem igazán válaszoltak rá, másnak is van hasonló problémája (?) ahogy láttam. Táp ügyében nem tudok mit lépni, mert Sirtec tápot Szegeden csak a Misztrálban láttam, ott meg nem igazán lenne kedvem megvenni, de lehet, hogy kénytelen leszek. uez. lesz az A-DATA ramokkal is, kivéve, ha lenne Pesten HIS kártya, mert akkor azt megpróbálnám beszerezni és akkor a néznék ott tápot.
És mondom tudományos pályázatokból jönne, jó célt is szolgálna, és sajnálom, hogy nem ilyen az elterjedt gép, ha nem lenne ilyen pályázat, soha nem tudnám összerakni magamnak. Ja, és szülői támogatás sem lenne, édesanyám tanári fizetésből nem igazán lenne képes támogatni.... -
zsiga667
addikt
''ne légy irígy!''
Asszem nekem is meg kellene tanulnom ilyen röviden és lényegretörően fogalmazni. :)
''azt a véleményt osztom, hogy kissé agyhúzó ez a gépkérdés. inkább nyálcsorgatás, mint valódi probléma.''
Szerintem aki csúcsgépet vesz az is megérdemli hogy segítsünk neki hogy a legtöbbet kapja a pénzéért. :P -
zsiga667
addikt
''nem kocsogsegbol mondtam.''
Akkor sorry.
''Masnak 4 ev alatt nem gyulik ossze penze ilyen gepre''
És ez téged miért zavar? :F (Mármint az, hogy topicnyitó kollegának van pénze egy ilyen konfigra.)
''Szerinted erre mit fognak irni velemenyre?''
Pl. hogy ne Sapphire-t vegyen, hanem a HIS-t inkább, vagy hogy talán elférne egy kicsivel erősebb táp, de mindenképp 12cm-es venti legyen benne, esetleg valaki más alaplapot ajánl, vagy prociból egy másikat (nemtom ez éppen milyen, de A64-nél tudtommal az órajel fontosabb mint a cache vagy a DC, szóval ha ez egy dualchanneles 1M cache-es változat akkor esetleg egy 512-est SC memvezérlővel.). Vagy akár a NEC helyett egy Pio-t, a TT ház helyett egy CoolerMastert...
Szerk.:
''Masnak meg csak faj a szive, hogy 1esek miket megengedhetnek...''
Az értelmesebbje meg inkább meggondolja hogy van-e ilyenre szüksége, és ha tényleg van, akkor valahogy előteremti rá a pénzt. Akár évek alatt. Én pl. egy ''egyszerű'' Nikon F65 fényképezőgéppel fotózok, és nem irígykedem a profi fotós haveromra amiért neki 2millás gépe van (+ kb. ugyanennyi a kiegészítők), mert tudom hogy nincs rá szükségem. Viszont egy Canon 20D nagyon jó lenne, és siránkozás helyett inkább dolgozom az egyetem mellett, meg hétvégenként, + spórolok kocsmázás helyett, hogy meg tudjam venni majd talán 5-6 hónap múlva... :P
[Szerkesztve] -
Squirrel
őstag
Ha elárulnám mennyit keresek magam is elsírom magam :O
Pályázatokból jött össze rá a keret, MRI képeket kell rajta rekonstruálni 3 dimenziós formába. Azért mellette persze játszanék is vele :) szabadidőben.
HIS kártyát szerettem volna, de eddig úgy néz ki, ilyen sapphire van csak. Van olyan bolt, ahol ténylegesen lehet HIS X800Xt-t kapni? Sajnos a ready-féle előrendelés nem lenne lehetséges.
És tápból akkor az egy 12cm, vagy a két 9 cm-es a halkabb? -
jakobkacsa
senior tag
hat az alaplapot kiveve, amihez nem tudok hozzaszolni, telleg mindenbol kvazi a legjobbat valasztotta
bazi jo gep lesz, irigylem is, en is szeretnem, ha megengedhetnem magamnak, es nekem sem kifejezetten tetszenek az oriasi jovedelemkulombsegek
ennek ellenere nem hiszem, hogy a szulei tamogatasat le kene szolni (mar ha egyaltalan abbol finanszirozza) -
dilipok
veterán
nem kocsogsegbol mondtam. Nem kell felreerteni. Masnak 4 ev alatt nem gyulik ossze penze ilyen gepre neki meg az a gondja hogy egy ideig nem fogja boviteni. Csak azt nem ertem hogy minek beirni hogy mik a velemenyek mikor mindenbol a legjobbat valasztotta. Szerinted erre mit fognak irni velemenyre?
Szvsz eleg lett volna megkerdezni a tapot meg a vga karit, de meg inkabb azt sem mert 1millio tema van ilyen. Masnak meg csak faj a szive, hogy 1esek miket megengedhetnek...
Bocs squirrel nem kocsogsegbol irom csak ez a velemenyem
[Szerkesztve] -
Squirrel
őstag
Végre tán a jövő héten megrendelem az új konfigom!
Lenne pár kérdésem,mit lenne érdemes cserélni benne?
alaplap: MSI K8N Neo2 Platinum
proci: Athlon 64 3500+
vid. kari: egyenlőre úgy néz ki, Sapphire X800Pro VIVO de jó lenne helyette HIS X800 XT... a Sapphire mennyire futkosna XT-ként?
memória: 2x512 MB DDR566 A-DATA
vinyó: Seagate Barracuda 200 GB SATA
meghajtó: NEC DVD 3500
egér: Logitech B58
bill.: Genius Slim(...valami)
ház: TT Tsunami Dream (fekete)
táp: ? én 410W-os Sirtec-re gondoltam, olvasgattam sok táp-témát, de igazán nem tudok dönteni... vagy dupla ventis 420W-os Chieftec? sokkal hangosabb, mint az egy 12cm-es táp?
Tényleg bármilyen építő jellegű hozzászólást szívesen vennék. Sajnos nem lesz módomban nagyon bővítgetni egy ideig, most van rá lehetőség erős gépre, azért szeretnék majdnem csúcsgépet. Meg lehet kelleni is fog a teljesítmény.
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Futás, futópályák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- sziku69: Szólánc.
- Óra topik
- LEGO klub
- Mini PC
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia