- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Cathfaern #413 üzenetére
''Bár azt el sem tudom képzelni, hogy miért lenne érdekem ''meghamisítani'' a végeredményt'' -- nem ezt akartam sugallni, mindössze annyit mondtam, hogy az alapanyag ismerete nélkül nem lehet igazán értékelni a munkát, majd mondtam egy igen durva példát. De csak hogy érthetőbb legyen, mondok új példát: ''mert akár az is lehetett volna, hogy olyan szitakötőt raktál rá a csajos képre, ami már eleve körbe volt vágva, csak aztán kapott egy egyszínű lila hátteret.'' Szóval csak ezért érdekelt az eredeti szitakötő
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Cathfaern #427 üzenetére
Egyébként a magnetic lasso-val egyedül az a gond, hogy nagy alaknál (mint pl ez is), egy rossz kézmozdulat és az ember kezdheti az egészet előről (igaz ez kis alaknál is, csak ott ez nem gond
). Itt a Knockout-ban viszont úgy szerkeszti az ember a kijelölést ahogy akarja.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Cathfaern #419 üzenetére
Amiből viszont képtelen normális eredményt kihozni, az ez:
http://www.extra.hu/Cathfaern/ff10_062.jpg -
KovacsUr
addikt
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Cathfaern #408 üzenetére
Az előző az ugyebár a gyári sample-el ment, gondoltam kipróbálom egyet egy ''bármilyen képpel''. Itt az eredmény (csak Rikku lett ''mozgatva''):
http://www.extra.hu/Cathfaern/Rikku_Yuna.jpg Nem azt mondom, hogy teljesen hibátlan, de ezen semmit sem szerkesztettem, szóval egy kis radírral tökéletessé lehet tenni. -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Cathfaern #392 üzenetére
Mondom hogy én nem Photoshopot használok, hanem NeoPaintet
De ott ''Polygon Selection Tool''-nak hívják a dolgot. Nálad is kell hogy legyen ilyen.
Hm. Lehet hogy félreértjük egymást. Mindenesetre most leírom, hogy én teljes mértékben ''kézzel'' vágtam körbe: szóval szemre amit hajnak véltem, azt belevettem, amit meg nem, azt kívül hagytam. Aztán majd írd le, hogy igazam volt-e -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Cathfaern #389 üzenetére
http://pantherz.uw.hu/c1.jpg
Leírni sajna nincs mit... fogtam magam és körbevágtam. Persze ha ezen belül van korkrét kérdésed, mondd! -
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Cathfaern #359 üzenetére
Amúgy szívesen elárulom hogyan csináltam. Fogtam magam, szépen körbevágtam a csaj haját mindenütt, kitettem egy külön képbe, utána állítgattam rajta color balance-ot, meg brightnesst, aztán újra fehérre raktam a hátteret, majd transparent módban visszaillesztettem a hajat a régi helyére.
-
jeges
senior tag
válasz
Cathfaern #339 üzenetére
bocs, hogy ezt hajtogatom, de a szőke úgy jó, ahogy van
talán (de csak talán) akkor lehetne sikerrel sötétíteni a haját, ha nem akarsz belefesteni, hanem csak a színeket próbálod a hajánál 1-2 árnyalattal módosítani, de a formákat, árnyalatokat meghagyva
persze ez csak egy megérzés, és a kivitelezésről fogalmam sincs -
rii
nagyúr
válasz
Cathfaern #226 üzenetére
több képet nem szúrok be ... csak a saját tehetetélenségem idegiitett ...
jövö héten belefexek én... bár nem tom mit utdok alkotni... meg mennyire tudok beleférni az ''egysges'' jelzöbe.... ás mennyire lesz jó .... :-/
de ez már sok kép ... ???
ezért lehet kapni felymosást??? -
Panther
HÁZIGAZDA
-
jeges
senior tag
válasz
Cathfaern #72 üzenetére
alap kockás, de ez még nem lenne nagy baj
most azt próbáltam, hogy a kész gifet szerkesztettem úgy, ahogy mondtad, 800-szoroson már láthatók a fehér négyzetek (pedig azt gondoltam, ez a megoldás eléggé ''gányolás-szagú'', de ha jól értem, a tömörítésnél csinálja ezeket a fölösleges fehér négyzeteket)
ennek ellenére hiába mentem el, olyan, mintha nem mentené el mégse, mert visszaáll az eredeti állapot
mostmár elegem van belőle, majd holnap... -
Keitaro
addikt
válasz
Cathfaern #57 üzenetére
http://www.fantasysquare.com
felcseréltem az s-t meg az y-t... -
Keitaro
addikt
válasz
Cathfaern #55 üzenetére
Szuper
Ajánlom figyelmedbe egyébként a
http://www.fantaysquare.com -ot. FanArt részleg FF VII-VIII
Van egy két nagyon jó kép. Tudom, hogy fanart de nagyon jól sikerültek. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HTPC (házimozi PC) topik
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen házat vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Tőzsde és gazdaság
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest