- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necrolyte
tag
-
jeges
senior tag
-
Cathfaern
nagyúr
-
Panther
HÁZIGAZDA
''Bár azt el sem tudom képzelni, hogy miért lenne érdekem ''meghamisítani'' a végeredményt'' -- nem ezt akartam sugallni, mindössze annyit mondtam, hogy az alapanyag ismerete nélkül nem lehet igazán értékelni a munkát, majd mondtam egy igen durva példát. De csak hogy érthetőbb legyen, mondok új példát: ''mert akár az is lehetett volna, hogy olyan szitakötőt raktál rá a csajos képre, ami már eleve körbe volt vágva, csak aztán kapott egy egyszínű lila hátteret.'' Szóval csak ezért érdekelt az eredeti szitakötő

-
Cathfaern
nagyúr
-
KovacsUr
addikt
-
KovacsUr
addikt
-
Keitaro
addikt
-
Cathfaern
nagyúr
Amiből viszont képtelen normális eredményt kihozni, az ez:
http://www.extra.hu/Cathfaern/ff10_062.jpg -
KovacsUr
addikt
-
KovacsUr
addikt
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Cathfaern
nagyúr
Az előző az ugyebár a gyári sample-el ment, gondoltam kipróbálom egyet egy ''bármilyen képpel''. Itt az eredmény (csak Rikku lett ''mozgatva''):
http://www.extra.hu/Cathfaern/Rikku_Yuna.jpg Nem azt mondom, hogy teljesen hibátlan, de ezen semmit sem szerkesztettem, szóval egy kis radírral tökéletessé lehet tenni. -
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Mondom hogy én nem Photoshopot használok, hanem NeoPaintet

De ott ''Polygon Selection Tool''-nak hívják a dolgot. Nálad is kell hogy legyen ilyen.
Hm. Lehet hogy félreértjük egymást. Mindenesetre most leírom, hogy én teljes mértékben ''kézzel'' vágtam körbe: szóval szemre amit hajnak véltem, azt belevettem, amit meg nem, azt kívül hagytam. Aztán majd írd le, hogy igazam volt-e
-
Panther
HÁZIGAZDA
http://pantherz.uw.hu/c1.jpg
Leírni sajna nincs mit... fogtam magam és körbevágtam. Persze ha ezen belül van korkrét kérdésed, mondd!
-
Cathfaern
nagyúr
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
jeges
senior tag
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Amúgy szívesen elárulom hogyan csináltam. Fogtam magam, szépen körbevágtam a csaj haját mindenütt, kitettem egy külön képbe, utána állítgattam rajta color balance-ot, meg brightnesst, aztán újra fehérre raktam a hátteret, majd transparent módban visszaillesztettem a hajat a régi helyére.
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
jeges
senior tag
-
Cane
őstag
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
jeges
senior tag
bocs, hogy ezt hajtogatom, de a szőke úgy jó, ahogy van

talán (de csak talán) akkor lehetne sikerrel sötétíteni a haját, ha nem akarsz belefesteni, hanem csak a színeket próbálod a hajánál 1-2 árnyalattal módosítani, de a formákat, árnyalatokat meghagyva
persze ez csak egy megérzés, és a kivitelezésről fogalmam sincs -
Cathfaern
nagyúr
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
jeges
senior tag
-
Keitaro
addikt
-
tildy
nagyúr
-
jeges
senior tag
-
Den
veterán
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Den
veterán
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
dXtr
tag
-
róland
veterán
-
rii
nagyúr
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
rii
nagyúr
-
Keitaro
addikt
-
Som@
őstag
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
tildy
nagyúr
-
Keitaro
addikt
-
Keitaro
addikt
-
tildy
nagyúr
-
Keitaro
addikt
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
jeges
senior tag
-
jeges
senior tag
-
lesaux
veterán
-
lesaux
veterán
-
jeges
senior tag
-
jeges
senior tag
-
jeges
senior tag
-
jeges
senior tag
alap kockás, de ez még nem lenne nagy baj
most azt próbáltam, hogy a kész gifet szerkesztettem úgy, ahogy mondtad, 800-szoroson már láthatók a fehér négyzetek (pedig azt gondoltam, ez a megoldás eléggé ''gányolás-szagú'', de ha jól értem, a tömörítésnél csinálja ezeket a fölösleges fehér négyzeteket)
ennek ellenére hiába mentem el, olyan, mintha nem mentené el mégse, mert visszaáll az eredeti állapot
mostmár elegem van belőle, majd holnap... -
jeges
senior tag
-
Cane
őstag
-
Cane
őstag
-
Keitaro
addikt
-
Keitaro
addikt
http://www.fantasysquare.com
felcseréltem az s-t meg az y-t... -
Keitaro
addikt
Szuper

Ajánlom figyelmedbe egyébként a
http://www.fantaysquare.com -ot. FanArt részleg FF VII-VIII
Van egy két nagyon jó kép. Tudom, hogy fanart de nagyon jól sikerültek. -
Keitaro
addikt
-
tildy
nagyúr
-
Flashback
veterán
-
Cathfaern
nagyúr
-
Flashback
veterán
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Som@
őstag
-
Som@
őstag
-
Cathfaern
nagyúr
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
sebela
aktív tag
-
Keitaro
addikt
-
VÁMpír
aktív tag
-
Som@
őstag
-
dXtr
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Autós topik
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- LEGO klub
- Adobe Photoshop
- További aktív témák...
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Itt a Knockout-ban viszont úgy szerkeszti az ember a kijelölést ahogy akarja.

)

Le is stoppoltam magamnak.

Ezt ez a matte okozza? Rakjak rájuk egy élesítést esetleg? (Most látom, hogy két képne van egy kis javítanivaló: maradt egy kis ''kosz'' rajtuk. Na gyorsan nekik esek