Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
vati
senior tag
Azért jobbfajta lapok BIOS setupjában van olyan boot sequence opció, hogy nem valamelyik IDE eszközről, hanem a plusz integrált vezérlőkártyáról bootoljon (nem feltétlenül raid) egyik korábbi Abit lapom ilyen volt - igaz, olyan instabil volt ez a mód, hogy nem lehetett használni.
-
proximus
senior tag
Jó, Ok, nem mondtam én olyat, hogy rossz az, ha minden lemeznek van grubja az mbr -ben, csak az ''egyik grub behúzza a másikat'' láttam problémásnak, mert akkor az ''átkapcsoló'' grubnak úgy kellene viselkednie, mint ha ő lenne a Bios, ami ugye rábootol a másik lemez elejére mbr -t keresvén.(lehet hogy meg lehet csinálni, de az elég elvont lehet
) A Floppy -s meg még azért is jó, mert azt bármikor át lehet alakítani az esetlegesen megválozott állapotnak megfelelően, veszély nélkül.
Amúgy látja a raid-en lévő lemezt a grub-od?
Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
) A Floppy -s meg még azért is jó, mert azt bármikor át lehet alakítani az esetlegesen megválozott állapotnak megfelelően, veszély nélkül.