Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
vati
senior tag
válasz
proximus
üzenetére
adj ki egy dmesg parancsot, hátha írni fogja mi a gond(ha a lemez akadozik, már akkor is dőlni szoktak a warning-ok, meg az ''Atapi reset complete'' )
A dmesg-et shell ablakból kell kiadni? Mit csinál? Kiiírja a kernel üzeneteket amíg le nem lövöm?
Maga az író sw is visszad egy ablakban nagy csomó üzenetet, ''Atapi reset complete'' nem rémlik, este megnézem.
Nem akartam ISO fájlt csinálni, hanem röptében írni DVD-RWt. (hoppá, ugye nem lehet gond a minuszos DVD-formátum? Mert nekem az van.)
Maga az éles írás rögtön az elején leakad, szerintem semmi nem megy ki a lemezre. (onnan gondolom, hogy utána a diszk törlés azonnal visszajön sikerrel)
Érdekes módon a dvd-rw lemez inicializálás ment, legalábbis semmit nem reklamált. Pedig ekkor is írnia kellett a lemezre, látszik is a diszken hogy van rajta valami!
Azért _annyira_ nem új dolog a DVD-írás, és egy sor sw-fejlesztő cég úrrá tudott lenni a problémán.... az íróm vagy 10 formátumot ismer. DVD-RAM támogatásról ne is álmodjak? -
WN31RD
addikt
válasz
proximus
üzenetére
''A másik amit hallottam--> Nem tudsz ISO fájlt DVD -hez csinálni, mert túl nagy neki, ezért marad az UDF.''
Ezt rosszul hallottad, simán lehet ISO only filerendszert rakni DVD-re, nincs gondja 4.3 GB-os lemezzel, csak egy 4.3 GB-os file-t nem tudnál rárakni, de ilyesmire elég ritkán lenne szükség.
Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- SSD kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hogwarts Legacy teszt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Windows 10
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest