- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
Aktív témák
-
MaUser
addikt
Hát lassan átnevezhetném egyéni linux problémamegoldó rovatnak....
Na minden eddigi ok. Kivéve unreal benchmark mert az elhalálozik mondván nem tudja nyitni az indító fájlt, na de nem ez a fontos.
MIÉRT NINCS JAVA NETSCAPEM ALATT???
Java uhuban alapból benne. Nem megy, új letölt, felülír (másol), webstart kitömörítése közben viszont azt az üzenetet kapom, hogy rm /tmp/yxsdf könyvtárat nem tud törölni mert nem üres. Benne a javaws fájlal! Na szóval ezek kellenének, hogy működjön, de hova másoljam, vagy valami egyéb javítás a titok nyitja?
Bocs, hogy mindenkit zargatok, de csak így tudom megtanulni. -
bocs
csendes tag
./ize.sh
modon probaltad? -
SPeti
tag
válasz
Cathfaern #14 üzenetére
Szerintem simán tudnád használi. Nekem is sikerült elég könnyen hozzászoknom xp után, persze azt azért még használom.
Egyébként ez tűnik a legbarátságosabbnak a suse mellett.
A bootról annyit, hogy van egy ilyen benne hogy GRUB és az automatikusan felismeri az xpt, tehát teljesen ''láma-safe''. -
Cathfaern
nagyúr
Nos azt kezdésnek szögezzük le, hogy én még csak egyszer láttam Linux-ot, azt is távolról, éjszaka, és ködben :) Szóval lövésem sincs hozzá. A kérdésem az lenne, hogy el tudok e az adott feltételekkel, és az UHU Linux-al rövid időn belül(1 nap) valami látható eredményt elérni? Azaz fogom tudni használni?
A másik: hogy lehet megoldani, hogy a Linux meg az XP egyszerre legyen fenn a gépen? Szóval milyen progi kéne hozzá (hasonlóan valami láma-safe progi kéne :D)? -
biker
nagyúr
én 3 javítást vártam bele, egyiksem lett beletéve... :((
-
MaUser
addikt
Azt írták, aki hallja adja át, hát átadom!
Nem tudja valaki, hogy Netscape alatt, hogy tudnám a betűk recéit eltüntetni?
Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest