Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
asszem leginkább kiváncsiságból nézegetem a különböző linuxokat, és tudom, hogy lehetnek gondjaim akár mindegyikkel. (suse-ben pl. a dsl kapcsolat létrehozása, illetve a megfelelő felbontás/frissítés beállitása) nem is annyira türelem, inkább idő hiányzik, hogy kicsit jobban megismerkedjek az aktuális linux-al. mindenesetre jó dolog, hogy van hová fordulni, ha esetleg végkép elakadok, bár az se jó, ha mindent ugy kell a számba rágni.
-
-
rétisün
veterán
ma tettem fel az uhu-t, (tegnap a suse-vel peóbálkoztam) ahhoz képest nagy haladás (legalábbis nálam) hogy olyan felbontást állitok be, amilyet akarok, és még a frissítést is be tudom lőni. amiben viszont megegyezik suse-vel (vagy én vagyok ilyen béna
) hogy nem tudok kapcsolódni internetre. (ja, ez az ubuntu live cd-vel se ment) adsl-em van, hogy lehet összehozni a netet? a hálókártyát látja, hardveres gond sztem nincs....
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- BestBuy topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Projektor topic
- Hardcore café
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Apple iPhone 12 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

bár annyira biztos nem veszélyes.

) hogy nem tudok kapcsolódni internetre. (ja, ez az ubuntu live cd-vel se ment) adsl-em van, hogy lehet összehozni a netet? a hálókártyát látja, hardveres gond sztem nincs....