Hirdetés
- Yézi: Blekk Frájdéj
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
taltos
senior tag
válasz
twollah
üzenetére
Háát, talán úgy, ha lecsípsz valahonnan egy swap méretű rúj partíciót, aztán az fstabban átírod(azaz beírod), de az ilyen kattintgatós linuxoknál inkább rakd újra!

Egyébként partícionálásnál (telepítésnél) kell csinálni egy a fizikai memódnál 2*nagobb partíciót, és a típusát átállítani 82-es re azaz Linux Swap -ra. Innen illendő lenne autómatikusan kezelnie... -
taltos
senior tag
Az apm: Advanced(tuti nem jól írtam...) Power Managment
az acpi -t kibontani nem tudom, de a lényeg, hogy ezek az eszközök szolgálják az ugynevezett ''energiatakarékossár szoftveres megoldását'', plusz még egyéb dolgokat... Pl. ezekkel érhető el, a gépedet szoftveresen ki lehessen kapcsolni, meg hogy a notib energiatakarékos üzembe lépjen, meg ilyenek...
Ez elég felületes magyarázás volt, ez ennél egy kicsit bonyolultabb.... -
taltos
senior tag
válasz
eddie303
üzenetére
Én már telepítettem gentoot...

Ha visszanézitek a gentoo linux topicot, akko ott van, hogy kb. vagy 15 ször egymás után, mert valahol mindíg elrontottam... Ezután elvittem az egyik barátomhoz, mert neki már van ADSL-je. Nála már fejből telepítettem, mert annyira tudtam, hogy mit kell csinálni, csak az internet címeket néztem ki a doksiból...
NAGYON sokat lehet belőle tanulni!
-
taltos
senior tag
Hali!
Ha linux és notebook, akkor :
www.linux-on-laptops.com/
Azaz kinézed a títusát, és először elnézel ide. Itt le van írva, hogy volt-e vele valami gond. Ha valami rendesen van támogatva linux alatt, akkor nagyon nagy valószínűséggel UHU alatt is be lehet lőni, legfeljebb nem egyszerően...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- Playstation 5 kontrollerek 3 hónap garancia
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi