Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
proximus
senior tag
Vagyis szerinted akkor a Mandrake -vel jobban járok?
(Persze azt én is tudom hogy nincs registry(még szerencse
), de én arra gondoltam hogy több csomi= nagyobb lefoglalt terület a vinyón= lassabb hozzáférés(pláne egy lassú vinyónál), bár ezért nem tenném tűzbe a kezem
)
Ja és akkor hogy is van ez az újrafordítás az alaprendszernél? Csak mert fordítottam én már srpm -ből(pl. Nvidia driver), de az nem szükséges az alapvető működéshez. Ki lehet cserélni gond nélkül az újonnan fordított ''alaprendszer'' komponenseket a ''rendszer alatt''?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de én arra gondoltam hogy több csomi= nagyobb lefoglalt terület a vinyón= lassabb hozzáférés(pláne egy lassú vinyónál), bár ezért nem tenném tűzbe a kezem
)