- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Aktív témák
-
svili
tag
Telepítés során a win-nél én még nem találkoztam olyannal, hogy a netről akart volna frissítést letölteni - ezt a telepítés után ajánlotta fel az általam eddig ismert összes Windows verzió.
Biztosan én nem értettem valamit a telepítés során, csak az a különös, hogy az (K)Ubuntut tartják a lehető legjobb választásnak egy kezdőnek - sajnos nálam ez nem működött...
Persze van annyi disztró, hogy bőven megtalálja ki-ki a neki testhezállót - én úgy látom, hogy nekem a SuSE lesz az. -
svili
tag
válasz
Nedudgi #2073 üzenetére
1. A hálókártya alaplapra integrált
2. Lehet, hogy nem KELL, de a telepítőben saját szememmel olvastam, hogy bizonyos kiegészítőket le akar tölteni a netről - hogy hogyan, arról sajnos fogalmam sincsen - hiszen az internetkapcsolatot is be kell állítani valahol, valahogyan... -
svili
tag
Megpróbáltam ''szűz'' winchesterre felinstallálni a Kubuntut, de sajnos már az elején gondok voltak, az alaplapra integrált hálózati kártyát nem ismerte fel - amit a SuSE 8.0 Live rögtön felismert..
A másik gond, hogy a telepítés során a netről akart letölteni bizonyos dolgokat - de ha nincs fenn op'rendszer, akkor hogy a francba csatlakozik a netre?
Ezek szerint csak Windows mellé lehet elsőre installálni az Ubuntut (vagy Kubuntut)..
Azért választottam (volna) ezt a disztrót, mert azt olvastam róla, hogy az egyik leg''felhasználóbarát''-abb és nagyon sok hardvert ismer - biztosan így van (másoknál)
Aktív témák
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest