Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
f_sanyee
senior tag
Hi!
A problémám a következő:
Letöltöttem az Ubuntu 6.10-et, fel akartam tenni de az installnál mindig behalt, semmit hibát nem irt ki, csak megjelenik az ubuntu felirat+logo, megváltoznak benne a szinek és ennyi. Gondoltam felteszem a 6.06-ot, ez szépen fel is ment, már korábban is volt fent. Install után azonnal upgradeltem 6.10-re, reboot után kb olyasmi látvány fogadott mint telepitéskor, megállt és nem csinált semmit. Aztán a grub-ban ezt választottam következő inditáskor: Ubuntu, kernel 2.6.17-10-generic
Igy végre elindult, feltetem az ati drivert, aztán ujrainditottam, igy végre normálisan elindult, nem állt meg induláskor, viszont nem müködik egyik karakteres felület sem. Ha megnyomom a ctrl+alt+f1-et akkor csak össze-vissza szines csikok jelennek meg. Grafikus felületen nincs semmi gond, megy minden, driver rendben van. Nem értem mi lehet a baj...
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Microsoft Excel topic
- Formula-1
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V14-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest