Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
SAMYka
senior tag
-
SAMYka
senior tag
Jelenleg csak szövegesen tudok alakítani. Semilyen egyéb területre nem tudtam még belépni. Az is probléma hogy szövegesen 1 parancsot ismerek : exit.
Valami olyan megoldás kéne hogy közvetlen root-ként bejelentkezek tökmindegy hogy hova csak ott tudja módosítani a felhasználókat. -
SAMYka
senior tag
root -ként be tudok lépni mint rendszergazda szöveges módban. Grafikuson nem enged root-al.
A probléma az volt hogy hiába irtam be bármilyen felhasználónevet és jelszót telepítéskor mindig vissza adta azt az ablakot.
Sianis: ha te megcsinálod nekem én honan fogom tudni?
Most az lenne a kérdés hogy hogyan jelentekezzem be és hol root-ként hogy tudjam módosítani a felhasználókat? -
SAMYka
senior tag
Na én úgy megkavarodtam ezzel a linuxal hogy nem tudok belépni. Ott kezdődött a probléma hogy telepítéskor kérte hogy adjam meg neki az uj felhasználót. Én meg is adtam meg a jelszavát is de ő nem volt hajlandó elfogadni mert mindig visszadobta ugyanazt a képernyőt. Most jelenleg ott tartok hogy marhára lefárasztott a jelszópróbálgatás és kéne valami trükk hogy hogyan lehetne valahogy root-al bejelentkezni mint rendszergazda törölni a felhasználót (már ha egyáltalán van ilyen) és ujra létrehozni jelszóval meg mindennel.
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Boyoye digitális beltéri HD tv antenna / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest