Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Merlini
tag
Azt próbáltam már előtte, Debian testingből leszedtem az azureus csomagot, majd ezt kicsomagoltam.
dpkg-deb --extract azureus_2.3.0.4-3_all.deb azureus.tmp
/Módszert skype telepítésből lestem el, azt így raktam fel./
Ezt a kicsomagolt könyvtár szerkezetet bemásoltam a rendszerbe.
A deb csomagban lévő függőségek alapján, leszedtem még az Ubuntu csomagkezelőjével a hiányzó csomagokat. De nem teljesen stimmeltek a dolgok, nem mindent oda rakott az Ubuntu csomagjai mint aminek a Debian-os azunak kellett, hiába próbáltam átírni az azureus indító állományában. Consol-ban indítva töltögetett, 2 oldalnyi szöveget kiírt, de aztán hibaok nélkül leállt.
Ezt a GTK-st beraktam /usr/local/share alá amikor nem tudta letölteni magának a frissebb plugin-eket sem. Most user home-ba van, itt működik.
Aktív témák
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest