Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Forest_roby
üzenetére
az amsn is ''simán'' apt-get-tel ment fel? hogy néz ki a sources.list-ed? nincs belekeverve véletlen más disztrib? én akkor jártam így, mikor meggodolatlanul egy csomagot sid alól akartam feltenni. pontosabban fel is ment, csak onnantól kezdve egyéb csomagokat is hozott, ami miatt egyszerűen sok cuccot nem tudott feltenni. ezek után vagy csak a saját sources.list-ből telepítek, vagy forrásból, checkinstall-lal.
az elszúrt függőségek megszűntetése macerás és fáradtságos meló. úgyhogy hosszú menetre készülj.
(ha aktív vagy, és ssh-szervert tudsz futtatni, akkor talán holnap megpróbálok segíteni, távolról.) -
derossi
aktív tag
válasz
Forest_roby
üzenetére
szedd le a 0.94 -et synapticból és válaszd a teljes törlést!utána rakd föl...
nekem mc vel még így is törölni kellett a .amsn könyvtárat..biztos ami biztos alapon.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi