Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
GD
őstag
válasz
üzenetére
én nem éreztem különbséget, a 64 bit hátrányai talán néhány alkalmazásnál van: flash, java, win32 codec-ek, mplayer stb.. bár ezt még 2005-ös évben találtam bajoknak, lehet azóta fejlesztettek 64bit-es rendszerre több dolgot is..
egyelőre maradtam a 32bit-es rendszernél
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
válasz
üzenetére
Szia!
Én összesen 1x és régen próbálkoztam 64-bit-es rendszerel. Elég sok függőségi gond volt, valami nem volt csak 32-bit-es rendszerben, úgyhogy én azt feladatam. Lehtséges, hogy 64-bit-es rendszer valamennyivel gyorsabb, de érezhetően biztosan nem! Ellenben 32-bit-es rendszer alatt támogatott az összes csomag, ide készülnek el legkorábban a frissítések.
Gentoo alatt nincs ilyen probléma, hiszen mindent magadnak tudsz fordítani, ergo nincsen semmi gond a 64-bit-el, viszont rettentő időigényes a dolog.
Tehát használj véleményem szerint 32-bites változatot, aztán, ha nagyon belemelegedtél már a dologba, akkor próbáld ki a 64-bites-t is, úgy egyszerűbb lesz gyorsan kiszúrni, ha valami nem megy úgy ahogy kéne/megszoktad.
Aktív témák
- Apple Watch
- Tőzsde és gazdaság
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Valami baja van a tápomnak
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest