Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Köszi a választ, akkor asszem átállok 64 bitre, ha már olyan a procim
A KDE-ben tapasztaltam Deb alatt is, hogy nincs ő,ű. De megoldottam, van benne elég kultúrált betűtípus.
A KDE-t utólag is fel tudom tenni, nem ijedek meg a GNOME-tól se, nagyon sokáig használtam a sawfish-t, nagyon jó kis cucc.
A kde-i18n-hu pedig csak lejön, asszem valami 3MB az egész. Háló meg van. -
Sianis
addikt
Kiegészítés:
Ubuntu Kalauzon eléggé cifrán van még leírva a dolog, mert sok utánnajárásomba került, mire megtudtam, hogyan lehet csomagból is tenni, mert alapból nem látja, kis kutatómunka és már meg is voltak a csomagolt dologk, azzal már elég tisztán mentek.
HANG: Ez fontos, Ubuntu alatt néha vannak gondok, nekem nincs, nem is volt...viszont! Ha ESD-t vagy bármit akarsz használni, érdemes megnézni, hogy adott hangcsatornának a
...-deb csomgja megvan-e, mivel ezt ha jól emlékszem nem rakja fel, viszont kellhet, de nem minden esetben, bár erre ráérsz akkor, ha nem fog menni alapból telepítés után.
Aktív témák
- Árváltozás+játék DVD: Bioshock Infinite Ultimate Songbird Edition
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest