Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Garry84: Sumák aprós?
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
nem, ennél összetettebb a problémám. a szolg nem ad smarthostot. ezért saját smtp-szerver kell. viszont simán onnan nem küldhetem a leveleket, mert sok szerver open relay-nek tekinti. ezért kellett egy no-ip-s cím, amiről ki tud menni. ráadásul a no-ip-s címről freemail-es címmel megy ki... na ennek van megcsinálva sid alatt az exim.conf. csakhogy ez az exim.conf nem múködik ubuntu alatt, újat összehozni meg nem sok esélyem van, mert ezt is régen, sok-sok próbával és listás segítséggel sikerült megcsinálni.
ráadásul nekem a levelek leszedésére csak a fetchmail jó, mert az átadja a leveleket a procmail-nak, ami szépen szétszortírozza (9 levlista, ebből ötöt még fel kell előtte dolgozni, 3 hírlevél... szóval nem lehet csak úgy mindent 1 helyre begórni). nekem ne sikoltozzon, és ne önállóskodjon, akkor szedje a leveleket, mikor mondom.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest