- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
dat
senior tag
Fordítottam forrásból Amsn-t, így működik, de nem értem apt-gettel feltéve miért nem akart elindulni...
Ha jól látom ez már a webkamerát is kezeli, következő lépés ennek belövése lesz... -
dat
senior tag
feltettem a Skype-ot az ubuntu.hu -s leírás szerint, de szerintem továbbra is ronda, és nagyok a betűk. Nem értem miért nem lehet egy vacak options menüt írni, ahol állítható a betűméret. 1024X768-as felbontásban a ''Your Personal Profile...'' menü alja nem fér ki a képernyőre, gördítősáv meg természetesen nincs...
Más: Azt miért játsza nekem az Ubuntu, hogy néha bizonyos programokat baromi lassan, 3-4 perccel az indítás után tölt csak be. PL.: Rendszer- Adminisztráció - A bejelentkező képernyő beállítása. Volt olyan hogy ráklikkeltem és 5 perc után hozta csak be az ablakot...
AMSN-nel szintén ez a helyzet, csak az el sem indul egyáltalán.. -
dat
senior tag
A Skype nektek is ''ronda''? Baromi nagyok a betűk, és nem lehet kisebbre venni őket...
-
dat
senior tag
válasz
T. Almeida #873 üzenetére
Kösz a fáradozást
Lehet kipróbálom, de az igazán jó megoldás az lenne, ha az ismerősök nem vennének észre semmit az én problémámból
Viszont okosabb lettem. TX!! -
dat
senior tag
válasz
T. Almeida #870 üzenetére
Nem nekem muszály, hanem mert az ismerőseim azt használják. Én meg szeretek Linuxban dolgozni, de amikor valaki hirtelen webcamezni akar, nyomhatok restartot. Amsn-t a gnome nem szereti...
Protokollváltoztatós Microsoftéknak meg a.... tudjátok mit...
Azért köszönöm a válaszokat. -
dat
senior tag
[L]Az UbuntuBelowZero-n Mark Shuttleworth bejelentette a Canonical Ltd. elkötelezettségét a KDE alapú Kubuntu disztribúció felé. [/L]
Ne máááááár. Most akkor mi lesz? Kubuntu lesz az alap?
Linus is azt mondja hogy váltsanak az emberek KDE-re, de én jobban szeretem a Gnome-ot... -
dat
senior tag
Nem flame, de az uhu volt az egyetlen disztrib, ami elsőre tökéletesen futott nálam, felismerte a hangkártyát, modemet, mindent.
Szvsz aki csak ismerkedni akar a linuxszal, vagy win helyett kell neki, annak tökéletes.
Ős-linux arcoknak, meg hozzáértőknek nyilván gagyi... de nem is nekik készült.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- LED világítás a lakásban
- Hardverekkel indít a szeptember
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest