- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
válasz
Mtbsrác #42938 üzenetére
Nem a kernel stabilitásával van a baj, hanem ezzel az egy komponensel tud hibát produkálni, de azt sem mindenkinél, mindenesetre most nagyon sok hiba ezzel kapcsolatban. Amit ajánlanak, hogy vagy visszalép az ember a 6.7-es valamelyikére, vagy előreszalad a 6.8.2-re.
Most nincs a közelben Mint/Ubuntu gép(A lelkem túl sátános lett, Win11 lapos van csak nálam), hogy milyen lehetőségek vannak, de ha egyszeri, és ha fstabba berakva is felcsatolja rendesen, én nem foglalkoznék vele. Vagy van az az opció, hogy más rendszert használ az ember, ha folyamatos a probléma, de ez a legutolsó opció. Ezt a fáljrendszer javítás egyszer-kétszer elmegy, de el is vihet mindent( bár én még nem találkoztam ilyennel, de ahogy olvastam, volt aki megszívta vele). Nálad meg volt egy reset is, lehet, hogy az van amire elsőre gondoltál, hogy az kavart be neki. Ha mégegyszer, normál használat alatt előfordul, akkor érdemes komolyabban elgondolkodni ezen. Nálam random van ilyen hiba Ubi 24, Mint 22-n is. Érdekes ez.És a Windows-ok miatt nem tudom elengedni az NTFS-t, pedig szívesen megtenném. Kéne valami felhőre előfizetni....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Bittorrent topik
- Formula-1
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged