- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tildy: Új élet kezdődik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
-
LOGOUT
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
I02S3F #38093 üzenetére
Igen és az értelmetlenül magas CPU használat is például.
(#38094) tordaitibi
Ne érts félre, megértem ha sokan kényszerülnek a használatára, de mivel én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy rühellem a Wint és látnom se kell soha, így nyomhatom simán az ilyen nagyképű okosságokat!
Bocsi. Dehogy akarom én elvenni bárkinek is a kedvét, főleg a Linuxtól nem, egyébként egyik pendrive-om nekem is NTFS, mert a nyomorult TV nem fogad el mást, a FAT32 méretkorlátos, szóval ja..... No de ismered már annyira a hozzászólásaimat, tudod, hogy kicsit végletesen szólom le, amit utálok. Azzal tisztában vagyok, ha a Te kitartásoddal sem találsz más lehetőséget, akkor valószínűleg nincs más megoldás. Én úgy dobtam a WInt anno, hogy az volt az alap, ha valami nem ment Win nélkül, nem ment, de nem a rohadék fog engem irányítani az tuti! Ugyanezt melóhelyen is meg tudtam tenni, elegem lett a WInból meg az idióta Wines kollégákból és egyszer aszondtam, hogy kész, nem ülök többször Wines gép elé. Főnököm hőbörgött, hogy hozzá tartozik a munkámhoz meg kirugat, etc...mondtam neki, hogy mutasd már meg barom, hol van az én munkakörömnél leírva, hogy köteles vagyok számítógépet használni!? Tegyük hozzá, hogy mikor odamentem, rég nem használtam otthon Wint, de mindent én mutogattam meg az idiótának így is.
Egyszóval rühellem a WInt! Ha nem Linuxos topikban lennénk, nem írnám le, de ugye.....például Wines topikot soha nem látogatok.
Tiszteletben tartom ettől függetlenül a ti elmebajotokat, hogy nem akartok elszakadni a Win-től.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest