Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz Tankréd #19934 üzenetére

Bármikor szivesen, de tényleg nem értek hozzá, csak a pár hónapja vételezett Intel 520- ra Linux Mint- et telepítettem és utánaolvastam elég sokat, hogy Linux alatt mire kell figyelni, mert Win 7 alatt jó sok dolgot célszerű állítgatni és lassan összejött egy Linuxos SSD cikk is. Az a valószinű, hogy Ubuntu alapúak 14.04 től kezelik auton a legfontosabbat, a TRIM- et, ez is az Intel és Samsung SSD esetén volt igaz pár hónapja.
    Egyébként bármilyen SSD- nek gyorsnak kéne lennie HDD- hez képest a soxoros acess time miatt. Ha nálad valami nem olyan, mint kéne lennie, érdemes lenne a Flash SSD topicot meglátogatnod, elég sok hozzáértő van, ahogy az utóbbi hónapokban olvasgattam, igen komoly szinten tudnak segíteni. Én, mint laikus csak félrevinném a dolgot, mert az összegyüjtött infókat megosztom, ha szükséges, de másra nem szivesen vetemednék. :) Ahogy sejtem, indításnak ssdok képet fognak kérni egyből, amit Linux alatt nehéz lesz produkálnod, de a reggel linkeltek közül valamelyik pont ezt vizsgálja, hogy rendben van- e, áruld el nekik, hogy Linuxot futtatsz! :Y
    főleg Winhez értenek, kivéve berus.berus

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés