Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
jahatpersze
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan lehet felrakni a legújabb 11.04-es ubuntu-t, úgy, hogy ne rakjon fel GRUB rendszert sehova? Köszi a választ!
-
jahatpersze
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon alap kérdésem lenne. Feltelepítettem a Synaptic package managerrel a g++ -t és nem látszik a menüben és hozzá sem tudom adni. Hogyan tudom az ilyen programokat elindítani?Köszönöm a választ!
-
jahatpersze
aktív tag
Üdvözlet
Nektek stabilan fut a legújabb Ubuntu? Nem fagyogat le?
-
jahatpersze
aktív tag
Sziasztok!
Nektek nem szokott lefagyogatni a legújabb Ubuntu? Például: LiveCD-ről bootolás közben, Pendrive-on lévő LiveCD futtatása közben, program telepítése közben... stb.
-
jahatpersze
aktív tag
Sziasztok!
Gépészmérnöki programokra lenne szükségem Linuxon és nem tudom hogy most az Ubuntu 11.04-et rakjam fel és szedjem le hozzá a cad programokat amit találok , vagy a speciálisan erre a célra készült de Ubuntu 10-esen alapüló CAELinuxot telepítsem fel , melynek már a mérete is 3,7GB . Szerintetek melyiket rakjam fel? Ubuntu vagy CAELinux? Köszi.
-
jahatpersze
aktív tag
kiírtam az ubuntu linux 9.0.4-et egy eredeti verbatim cd-re a legkisebb sebességgel egy NEC ND-4571A íróval, és a Nero CD-DVD sebeség hibátlannak látja a lemezt, holott ha ugyanabban az olvasómeghajtóban ellenőrzöm a linnuxos lemeztesztel akkor ő egy fájlban egy hibát talál. És feltelepíteni se tudom sehogy a linuxot mert hibát ír ki. Na láttatok már ilyet? Erre varrjatok gombot! Útálom az optikai lemezeket. Mind tönkremennek
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- World of Tanks - MMO
- Búvárkodás
- SkyShowtime
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest