Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Mr X
veterán
A wifi csatlakozással én is szívtam install után. Minden linux disztróval. Nálam a router idétlenkedett. Próbált a kliens csatlakozni, de a router nem engedte.áramtalanítani kellett, aztán vissza, és jó volt. Ezt most is el kell játszanom, ha frissen telepített oprendszer van. Tippre a gépnevek nem egyeznek a különböző rendszereimnél, és az újat nem akarja beengedni.
Majd egyszer letesztelem a teóriám, de most nincs kedvem letúrni a jól belakott Kubuntumat.
-
-
Mr X
veterán
válasz
n0_gAboR
üzenetére
Nem az emblemekre gondolok, hanem magára a mappák ikonjára. Gnome alatt ez a barna rondaság. Ezt szeretném lecserélni, de az én ikontémám, annak ellenére, hogy van ikon ehhez is, nem cseréli le. Az eredeti képet is kerestem, hogy felülírással oldom meg, de azt meg nem találom.
-
Mr X
veterán
válasz
ZCoyote
üzenetére
Nem nyert. itt már beállítottam az új ikontémát, le is cserélte a file-ikonokat, de a mappák ikonjai maradtak a régiek, azokat csak egyesével tudom átállítani, minden egyes mappáét külön. Direkt ezért kérdeztem, hogy hol lehet mappatípusonként átállítani, hogy ne kelljen mind az 5000 mappát egyesével átállítanom.
Egyéb ötlet Config file szerkesztés is jó.
-
Mr X
veterán
Sziasztok!
Ubuntu alatt hol tudom átállítani a mappák ikonjait. Egyesével megoldom, de érdekelne, hogy lehet-e globálisan, mappatípusonként állítani. Keresgéltem, de nem találtam meg, hogy hol vannak az alap ikonok.
-
Mr X
veterán
Sziasztok!
Szükségem lenne egy kis segítségre. Frissítettem az éjjel Ubuntu 8.04-re. A firefox3-mal van gondom. Netrádiót szeretnék hallgatni. Feltettem az Audacioust, beállítottam alapértelmezett proginak multimédiához, mp3-hot, és pls-hez. Ettől függetlenül Firefox3 nem ajánlja fel, mint lehetőséget. Ha megnyitnék egy netrádíó linket, akkor választhatok, hogy mentem a pls file-t, vagy megnyitom Totemmel. Sehol egy Audacious. Illetve van lehetőség más programot tallózni, de sehol sam találok Audacious-ra mutató részt.
Van valakinek erre megoldása? Google-t bújom reggel óta, de semmi...
Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Call of Duty: Black Ops 6
- Anime filmek és sorozatok
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest