- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Nand_i
tag
Ez be van kapcsolva sajna, leirom pontosan mi tortent. Uj mount pontot akartam beallitani, ezert jobb klikk/properties/volume fulon megadtam az uj helyet, de a 2. 3. mezot (File system, Mount options) uresen hagytam
. A .gconf/system/volumes alatt talaltam ide vago bejegyzeseket, de a torlesuk nem segitett, es tobb otletem egyenlore nincs.Udv, Nandi
-
Nand_i
tag
Sziasztok!
Sikeresen elrontottam a kulso usb-s kartyaolvasom automount-os funkciojat, es most semelyik kartyat nem tudom bemountolni. A meghajtok latszanak /dev/... alatt, de egyiket sem sikerult felmountolni
Tudna valaki segiteni? (Mas mount pointot akartam megadni, es ido elott entert nyomtam
)Udv, Nandi
-
Nand_i
tag
válasz
operator10
üzenetére
Hali!
Nem igazan erre valasz, de temahoz kapcsolodik. Adott egy Hp nc6400as notebook, gkrellm alatt latom az osszes termikus zona ertekeit, viszont conky alatt csak a cpu (acpitemp) adatot sikerul kicsalogatni. i2c sajnos nem mukodik, mivel ilyen eleresi ut nalam nincs, viszont ugye /sys/bus/acpi/... alatt megvannak a zonak. Tudna valaki segiteni?
Udv, Nandi
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mikrotik routerek
- Milyen autót vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Arc Raiders
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 5600U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. A .gconf/system/volumes alatt talaltam ide vago bejegyzeseket, de a torlesuk nem segitett, es tobb otletem egyenlore nincs.
Tudna valaki segiteni? (Mas mount pointot akartam megadni, es ido elott entert nyomtam