Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: Számítógép.hu
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
hcstuning
tag
Hello
Ext3 partícioót bemountoltam /media-ba, viszont 3-4-5 mega/sec a másolási érték. Ez sztem igen kevés. (ext3-ról másolok) Vagy mégis normális? Azért egy 25-30at kéne hoznia sztem NTFSből kiindulva (ntfs-ről ntfs-re win alatt)
Köszi
hcs -
hcstuning
tag
Hali!
Csatlakoztattam Kubuntuhoz USB-n egy eszközt. Kiválasztottam, hogy nyissa meg ami rajta van, viszont azt jelöltem be állandóra, hogy ne csináljon ilyenkor semmit. Ezt szeretném megváltoztatni. Ha megint hozzácsatlakoztatom az eszközt, akkor nem csinál semmit. Hogy tudom megnyitni a hozzácsatlakoztatott dolgot?
Érzem, hogy hülye vagyok
hcs
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tömegterméket csinálna a Samsung az öreg tévés arányból
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest