Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
hcstuning
tag
Hello
Ext3 partícioót bemountoltam /media-ba, viszont 3-4-5 mega/sec a másolási érték. Ez sztem igen kevés. (ext3-ról másolok) Vagy mégis normális? Azért egy 25-30at kéne hoznia sztem NTFSből kiindulva (ntfs-ről ntfs-re win alatt)
Köszi
hcs -
hcstuning
tag
Hali!
Csatlakoztattam Kubuntuhoz USB-n egy eszközt. Kiválasztottam, hogy nyissa meg ami rajta van, viszont azt jelöltem be állandóra, hogy ne csináljon ilyenkor semmit. Ezt szeretném megváltoztatni. Ha megint hozzácsatlakoztatom az eszközt, akkor nem csinál semmit. Hogy tudom megnyitni a hozzácsatlakoztatott dolgot?
Érzem, hogy hülye vagyok
hcs
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Asztalos klub
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Trollok komolyan
- Horgász topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Lenovo V15 G4 IRU laptop, 15.6", FHD, IPS, lntel Core i5-13420H, 2x8GB, 1TB SSD
- Eladó egy soundcore boom 2 se
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest