Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
krazi
csendes tag
válasz
üzenetére
Igen megy a speedstep.
A powertop az i915-öt listázta ki első helyre (fő energiafogyasztó). Nem tudom, ezzel lehet-e valamit kezdeni? a 3d-s effektek nincsenek engedélyezve.
Egyébként nem kritikus hogy az ubi kevesebb ideig bírja (nem is sokkal, kb 30 perc) csak meglepő. Eddig linuxot csak asztalin használtam, ezért nem érdekelt ez a téma.
-
krazi
csendes tag
válasz
üzenetére
a wifi megy mindkét esetben, egyébként ezt már átnéztem - a vas beállításai megegyeznek. És nem futtatok semmi komoly alkalmazást csak firefoxot. (sőt a win alatt vírusírtó+tűzfal is figyel)
Illetve feltettem a powerTOP-ot - most ezzel figyelem, hogy mi a helyzet. Eszerint az i915 43 %-on megy. Talán ezzel kéne valamit kezdeni?
Egyébként a proci rendben - a frekvenciafigyelő szerint nincs leterhelve.
A win pedig vista és nem használok alatta semmit - a laptophoz kaptam, feltelepítettem a vírusírtót+tűzfalat és annyi.
-
krazi
csendes tag
A laptopomon az ubuntunak kevesebb az üzemideje, mint a windowsnak (a fényerő egyformára állítva). Nem tudtok valami megoldást, amivel javíthatnám az ubuntu energiakezelését?
-
krazi
csendes tag
Ma telepítettem ubuntut, az a kérdésem hogy mit tudok kezdeni a youtube videokkal hogy normálissan menjenek? Akadoznak, leterhelik a procit.
-
krazi
csendes tag
Ha valaki még nem látta, egy kis ubuntu vita az indexen: [link]
-
krazi
csendes tag
Ez érdekes, az opera érezhetően gyorsabb a firefoxnál ubuntu alatt...
Tudja valaki, hogy ez hogy lehet?Amióta a vlc-t feltettem nekem lejátszik mindent bár wmv-t még nem próbáltam...
-
krazi
csendes tag
válasz
Rickenstein
üzenetére
Köszi a segítséget, kipróbáltam müxik.
Most kezdtem a linuxozást, egyelőre próbálgatom.. ha van valami majd még kérdezek...
-
krazi
csendes tag
Sziasztok!
Feltettem egy gépre a 7.10-es ubuntut és érezhetően lassabb a rendszer az xp-nél (először használok linuxot)
Az lehet hogy a vas gyenge hozzá? (512 ram, ati 9550 vga) Illetve a grafikus effektek sem működnek...
Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Óra topik
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Sweet.tv - internetes TV
- AliExpress tapasztalatok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- További aktív témák...
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
bár mondom ez a vista szinte gyári állapotú. Nem használtam semmire, de ha már adták a géphez úgy döntöttem megnézem.