Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
casper1
üzenetére
értem én, de a 6.10 fél évvel régebbi mint a 7.04

lehet hogy azóta belepakoltak olyan dolgokat a kernelbe, amire szükséged van
ha úgy sem megy, akkor meg lehet próbálni bűvészkedni pl. az apci kikapcsolásával, meg hasonló voodookkal, de hátha mégsem...
ha nem gond (forgalmi korlát, ilyesmi) akkor adj egy esélyt a 7.04 i386-nak is, hátha...
ha úgy sem megy, akkor majd valami megoldást kitörpölünk
egyénként úgy veszem észre, az Ubuntuban a népszerűség oltárán helyenként feláldozták a stabilitást. nagyon jó kis rendszer, a notebookon azt is használom, de azért stabilitásban durván leveri a több éve feltelepített, azóta csak frissítgetett Slackware-em
-
Vladi
nagyúr
válasz
casper1
üzenetére
Na most nem ártana legalább azt tudni, mit szeretnél telepteni. A nélkül nehéz lesz....
Javaslom tölts le egy 7.04-et. i386 Az nekem gond nélkül futott egy - a tiédhez kísértetiesen hasonló konfigon + egy p3-ason is. Innen: pl [link]
Boot menüben lesz egy ellenőrzés és indítás sor. Azzal indítsd, hogy megbizonyosodj róla, hogy minden rendben a lemezzel.
Aktív témák
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Palit GeForce RTX 3060 Dual 12GB GDDR6 192bit Videokártya
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi