Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
PuMbA
titán
Ezt egy sima angol fordítással ki lehet deríteni.
Java 3D WARNING : reported GLX version = 1.2 = az oprendszer 1.2-es GLX-et lát
GLX version 1.3 or higher is required = 1.3-as vagy nagyobb GLX szükséges
The reported version number may be incorrect. = a verziószám amit az oprendszer lát hibás lehet
Java 3D will attempt to run anyway. = mivel az oprendszer által jelzett verzió hibás lehet ezért mégis megpróbálja lefuttatni a programot
WARNING: Application calling GLX 1.3 function "glXCreatePixmap" when GLX 1.3 is not supported! This is an application bug! = a program egy GLX 1.3-as függvényt hív pedig a 1.2-est-tud csak a géped (ez az infó viszont hibás lehet ,ezt már előbb leírtam)A progi lefut, van "3D" = az oprendszer nem jól látta a verziót ezek szerint mert fut a progi tehát van 1.3-as GLX-ed.
-
harry
veterán
Hmm nekem nVidiánál van ilyen nVidia X server settings nevű progi, ott a displayek, a Configure gombra kattintva pedid van twinview, separate, és disabled. Így tehát ez utóbbival le is tudnám tiltani, ha a monitor mellett lenne mondjuk egy tv rákötve (illetve van is, és az így tiltva is van). Nem tudom, ez laptop esetében miként látszik itt.
Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi