Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
Atapi
senior tag
válasz
agemate
üzenetére
ez annyit jelent, hogy csomagold ki oda, ahova akarod. a <path> pedig az a könyvtár, amiben a fájl éppen van (vagyis a fájl elérési útvonalát adod meg). aztán amit kapsz, azzal kell berhelni valamit, de így messziről fene tudja, hogy forrást kapsz, vagy esetleg egy .deb telepítő csomagot, vagy mást...
-
ntomka
nagyúr
válasz
agemate
üzenetére
Várjunk csak, a windows indul, csak az ubi nem? Most esik le, hogy az ntldr-rel, kevertem.
Az kínos, de szerintem nem javíthatatlan. Live rendszerről indítani kell egy ubuntut, felcsatolni az image fájlt, amit a wubi csinált, chrootolni rá és egy grub installt nyomni. Ha nem volt rajta semmi fontos, nem volt nagyon beállítva vagy valami, lehet egyszerűbb újratelepíteni.
Amúgy sem vagyok ennek a wubinak a híve. Tényleg arra jó, hogy megnézze az ember kötetlenül, milyen a rendszer, hogy kezeli a hardverét, ilyesmi, de ha állandóan fenn akarja valaki tartani, akkor egy partíciót érdemes kiszemelni neki. -
válasz
agemate
üzenetére
Elvileg mennie kellene, mert ugyan voltak ezzel a kodekkel problémák, de most már ezekkel az új csomagokkal kéne, hogy adjon hangot. Terminálban is tekerd fel a hangerőt az alsamixerben (F6-tal válaszd ki a megfelelő kareszt), meg a Beállítások -> Hangnál is ellenőrizd, hogy megfelelő kimenet van-e beállítva.
-
válasz
agemate
üzenetére
Nekem is VIA hangkeltőm van az alaplapon (VT1708S), szépen szól. A tied biztosan újabb fajta kodek lesz akkor. A VIA honlapján nincs hozzá driver, főleg nem a Maverickhez. Valószínűleg majd egy újabb kernel fog segíteni.
Az Unity az a Netbook Edition felhasználói felülete, de ha nagyon használni akarod, akkor telepítsed az unity csomagot és kijelentkezés után válaszd az Ubuntu Unity Netbook Edition opciót.
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Windows 11
- Elektromos autók - motorok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- LEGO klub
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Az kínos, de szerintem nem javíthatatlan. Live rendszerről indítani kell egy ubuntut, felcsatolni az image fájlt, amit a wubi csinált, chrootolni rá és egy grub installt nyomni. Ha nem volt rajta semmi fontos, nem volt nagyon beállítva vagy valami, lehet egyszerűbb újratelepíteni.
Amúgy sem vagyok ennek a wubinak a híve. Tényleg arra jó, hogy megnézze az ember kötetlenül, milyen a rendszer, hogy kezeli a hardverét, ilyesmi, de ha állandóan fenn akarja valaki tartani, akkor egy partíciót érdemes kiszemelni neki.