Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ehh, kiderült, hogy a disztrófrissítés összekavarta a csomagjaimat, de nagyon, azért halt meg az update manager. Asszem majd felrakok egy 12.04-et simán, de azért nem örülök ennek.

-
WonderCSabo
félisten
Sziasztok!
Nemrég frissítettem 11.10-ről 12.04-re, és azóta az Update managert nem tudom használni, segfaulttal mindig elszáll.
Találkozott vki ezzel a problémával? Mit lehet csinálni ilyenkor (tudom, hogy van apt-get meg minden, de nem tetszik ez nekem akkor se). -
WonderCSabo
félisten
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Illetve a videókarihoz nincs tippetek?
-
WonderCSabo
félisten
Üdv!
Van egy régi HP Compaq Nx9010 notebookom, és felraktam rá az Ubuntut. Viszont se a wifi adaptert, se a Radeon IGP 340-et nem tudtam működésre bírni.
használt vki Ubuntut ezen a gépen. Vagy vmi tipp?
Aktív témák
Hirdetés
- 4db keveset futott 12TB-s HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Adaptive Sync - sRGB 99%
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Találkozott vki ezzel a problémával? Mit lehet csinálni ilyenkor (tudom, hogy van apt-get meg minden, de nem tetszik ez nekem akkor se).