Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
- 

#74459392 törölt tag válasz  #74459392

üzenetére #74459392

üzenetérerekord! már 30 perce megy az akksi. Aktív használat mellett. Az az akksi ami nemrég 1 percet se bírt! 
 Előbb az történt, hogy kész volt a töltéssel, kihúztam. Ekkor azt jelezte, hogy az akkumulátor kisül (0%) és készenélteb kapcsolt. Visszadugtam hálózatra, bekapcsoltam a gépet, majd egyből kihúztam megint a hálózatból és azóta megy..
- 

- 

kovaax őstag válasz  #74459392

üzenetére #74459392

üzenetéreAnnak idején amikor adsl-lel torrenteztem azt mondták nekem az okosok, hogy nem fogok tudni egyszerre le- és feltölteni max sebességgel... Akkor ez vagy nem igaz, vagy kisnyúl.  Mondjuk mivel nem sokat torrenteztem, nem igazán foglalkoztam a problémával. Ha le is akartam tölteni, akkor lekorlátoztam a feltöltés sebességét. Ha meg az arányt akartam növelni, akkor otthagytam a gépet éjszakára, had töltsenek a népek. 
- 

Atapi senior tag válasz  #74459392

üzenetére #74459392

üzenetérea wondershaper nagyjából megcsinálja neked azt, amit szeretnél, de több gép esetén nem fog megfelelően működni, mivel csak annak a gépnek a sávszélességét tudja menedzselni, amelyiken fut, fix beállítások mellett. a cfos - ha jól tudom - képes folyamatosan kalibrálni magát, így több gépes hálózaton elvileg hatékonyabb. de keress rá erre és próbáld ki, hátha ez is elég neked. magyar nyelvű leírást is találsz róla könnyen (pl). 
- 

n0_gAboR őstag válasz  #74459392

üzenetére #74459392

üzenetéreNem az ertesito teruletet kell leszedni (az olyan, mint a windowson a talca jobb szele), hanem meggatolni hogy az indikator program elinduljon. Az automatikusan indulo programokat a menu>preferences>munkamenet-nel talalod (pontosan nem tudom mondani, nincs most elottem ubi), ott kell megkeresni ezt a programot, es kivenni elole a pipat. 
- 

CPT.Pirk Jómunkásember válasz  #74459392

üzenetére #74459392

üzenetéreNem szerepel a hangbeállításoknál az egyik bemeneten a webkamera mikrofonja? Ott, ahol a line in, mic stb. bemenetek közt kell váltani. Hogy ezeket a parancsokat honnan lehet tudni, az jó kérdés, bennem is megfordult már párszor, mikor állok ott a terminál előtt bután. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

válasz  #74459392

üzenetére #74459392

üzenetéreEzek mind Windowsos játékok. Bár van amelyik esetlegesen elindítható és talán még megfelelően fut is, igazából az Ubuntu nem alkalmas ilyen komolyabb játékok zökkenőmentes futtatására. Sokkal jobban jársz, ha Windowson játszol, a játékokat is arra írták. Természetesen nem kell lemondanod emiatt az Ubunturól, akár mindkettő operációs rendszer is elfér a notebook merevlemezén. 
Aktív témák
Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen házat vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Milyen monitort vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automobilista 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)