Hirdetés
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
válasz
csinturi
üzenetére
A belkin nem n-es wifi valszín... Nekem legalábbis az N-es wifikkel volt gondom 10.04 alatt, a kernel nem támogatja, csak 2.6.35-től, a 10.04 alatt meg csak 2.6.32-es van alapból.. Sajna hiába raktam alá újabbat, azzal se ment, mivel nincs hozzá firmware ez alatt a rendszer alatt.
Megoldás: újabb ubi telepítése.. Legalábbis szerintem. De lehet jön valaki okosabb és megoldja neked

-
törölt tag
válasz
csinturi
üzenetére
system/administration/additional driver nekem megoldotta a gondot egy broadcom wifi kártyával nem akart egyből menni, az végigfutotta az eszközöket és felkínálta hogy aktiválja. netkapcsolat kell hozzá, de azóta is vígan hasít. magyar nyelven is valami hasonló progi kell legyen, nálam soha nem volt fent más csak angod

pontos típusod van? fuss a fentivel egy kört ha nem dob semmit akkor érdemes utánanézni.
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest