- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Aktív témák
-
Major Major
senior tag
válasz
bizi990
üzenetére
általában akkor nem megy a suspend to ram/disk, ha valamelyik driver beleköp a levesbe. megint csak a szokásos mondókámat tudom ismételni, videókártya, alaplap típusával fölszerelkezve goto www.ubuntuforums.org, valszeg már valaki belefutott, és meg is oldotta.
nálam a megoldódás azt jelentette, hogy tettem fel egy bug reportot launchpadre, amiről aztán kiderült hogy duplicate, akkor ugye automatikusan feliratkoztam az elős bugra, és hamarosan ki is derült hogy nem vagyok egyedül a problémával (Radeon M6 és az xserver-xorg-video-ati, suspend és mélyterminálból vissza -> fagyás), nálam hozzáértőbbek nekiálltak valamit mókerolni, és rövidesen kiderült, hogy downgradelni kell a drivert, ezt meg is tettem, azóta működik rendesen (leszámítva a hibernáláskor a logó helyén villogó, nagy szürke téglalapban levő é betűket...
Aktív témák
- Autós topik
- eBay
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Opel topik
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 6GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest