- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
Aktív témák
-
raczger
őstag
válasz
Cathfaern
üzenetére
újra itt vagyok
tegnap próbálkoztam meg visszarakni az eredeti ubuntus vga drivert, de nagyon nem akart menni (lehet egyszerűbb, ha újrarakom az ubuntut)
először is envyből uninstaláltam az ati drivert, aztán resi, utána a zárt meghajtóknál telepítettem az atit, resi és csak annyi, hogy jó felbontásba benn van, de amúgy rossz az egész, gondoltam, visszarakok egy régi xorg.conf-os backup-ot, lehet a mostani az envyre van átírva, restart, és ugyanaz, gondoltam újratelepítem a snapticból a xserver-xgl -t, de az sem segített... ezekután a terminálban a glxinfo-ra kiírja, hogy direct rendering: no, de le tudom futtatni a glxgears-ot, átlagban 80 fps, de a rendszer többi része katasztrófális, rosszabb mint envy alatt, úgy vélem, nem sikerült visszatelepíteni az eredeti ubuntus drivert, de nincs több lövésem, hogyan kellene
ezek után meg a zárt meghajtóknál az ati kártyára azt írja ki, hogy nincs használatban (de telepítve van, mert ott a kicsi pipa mellette)
mit kellene csinálnom, hogy rendbehozza a dolgokat?
Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- Arc Raiders
- OLED TV topic
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Milyen alaplapot vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (ELKELTek)
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ezek után meg a zárt meghajtóknál az ati kártyára azt írja ki, hogy nincs használatban (de telepítve van, mert ott a kicsi pipa mellette)
még az is egy jó móka lesz