- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
Aktív témák
-
aag
őstag
Most egyébként visszamentem megnézni (mert külön partícióra fel van telepítve) a1204-es unitys ubit. Sajnos ott sem jelzi ki a wifi a százalékos értéket. És kb 10 percig kerestem, hogy hol tudom átállítani az ablakok gombjait a baloldalról, a jobboldalra. Nem találtam meg. És még egy parancssori ablakot sem találtam. Ráadásul még mindig össze vannak keveredve a felinstallált és a felinstallálható programok. A felső tálcához sem tudtam hozzányúlni. De a baloldalihoz sem. Namost, ha én 10-20 perc alatt nem találom, akkor tovább nem is keresem. Mondhatod, hogy nekem túl bonyolult. Persze, biztos bennem van a hiba. De én inkább azt mondom, az Unitys ubi egy fos! Ja-és igen, összeomlás-jelentést is produkált. Csak úgy magától. Pedig ez egy alanatúr install volt.
Olvasom, hogy "Az Ubuntu visszatért a gyökerekhez", meg ilyen cikkek. Hogy ezeket milyen fafej hülye-gyerekek írják, azt nemtudom. De egy biztos: Nem a gyökerekhez talált vissza, hanem a józanésztől távolodott el, de piszkosul!
Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Poco F7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Star Citizen
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Gitáros topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest