Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
dcsabesz
tag
válasz
rybank
üzenetére
Nem vagyok szerelmes a felületbe. A lehető leggyorsabb legyen a gép.
Azóta váltottam Gnome felületre. Semmi hókusz-pókusz. Egy tiszta asztal, 2D semmi csocsi-ragyi!
De semmi nem változott. Vagyis egy kicsit kisebb lett az átlagterhelés, olyan 70% körül.
A 10.04 nagyon bejött, de az alatt nem ment egy eszköz (egy digitális rajztábla, ez a telepítője: xserver-xorg-input-acecad). Itt pedig tökéletesen üzemel, csak a gép tetű lassú.
A gép konfigja: Atom N455, 1 Gb RAM -
válasz
rybank
üzenetére
Nálam a szopcsizások 80% amúgy grafikus driver eredetű, 15% Grub, 5% egyéb...
Anno egy grafikus driver omlásnál símán újraraktam, ma meghegesztem (legalábbis van grafikus gyorsítás, de azt nem mondanám, h elégedett vagyok, de gyanítom ez driver sara...).
Grubbal akkor volt bajom, amikor kezdtem kísérletezni duál- és multiboot rendszerekkel, nagyon eltérő disztrókkal. Ezután jött a "hardveres grub", induláskor F12, és másik merevlemezről indítottam... Majd virtuális gépek, de az nem olyan... Live USB jó, azóta a kísérleteimet a kvázi stabil rendszerem túléli.
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel topik
- Sorozatok
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Formula-1
- Linux haladóknak
- Netfone
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest