- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Aktív témák
-
válasz
ViZion #45044 üzenetére
Én nem használom az Ubuntu Tweaket, hanem egyszerűen a Rendszermenttel frissítek. Nekem az is jól takarít.
Egyébként nálam is SSD-n van a rendszer, egy 64 GB-oson. Én semmilyen gyorsítótárat sem helyeztem át sehová sem. HDD-re már csak elvi okokból sem érdemes, hiszen gondolom te is azért vetted, hogy gyorsabb legyen tőle a rendszer. A központi memóriát meg nem biztos, hogy jó ötlet ilyennel terhelni, hiszen ezek az adatok kellhetnek újraindítás után is. Én őszintén szólva azért vettem az SSD-t, hogy használjam, és nem azért, hogy minél jobban megóvjam a használattól. Ha csak annyit kibír mint egy átlagos merevlemez, már akkor megérte.(#45046) hcl: Tehát te csakis az olvasás miatt tartod érdemesnek a pendrive-ra rakni dolgokat? Ez egy kicsit ellentmondásos, hiszen az SSD nem használódik el az olvasástól, de legalább sokkal gyorsabb mint egy pendrive. Nem beszélve arról, hogy miért pont pendrive-ra rakod, amikor az meg még úgysem viseli el a sok írást.
Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -- 100% EREDETI AKKU, 1ÉV
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest