Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
válasz
fradi81
üzenetére
Ha Ubuntu, akkor én mondjuk egy kezdőnek már nem ajánlanám annyira a Lucidot. Jelen esetben még hardveres gondokról is tudunk, az újabb kiadásban már jó eséllyel megoldott lehet. Szóval Ubuntu esetében mindenképpen ajánlott a Unityval való ismerkedés, hiszen az a jövő, kár megszokni a GNOME paneleket, majd aztán anyázni váltásnál. Kubuntu esetében pedig a KDE azért sokat fejlődött, mások véleménye szerint is egyre inkább kiforrottá vált. AMD videokártyával meg például aztán főleg csak jót tesz a frissebb kiadás, legalábbis ha a KWin-t is használni akarja az ember.
Meg azért a kiadás után ennyi idővel már csak nem lehet annyira bugos ez az Oneiric.(#44802) cashback: Ahogy gondolod, természetesen jó választás így is.

Meg persze nem muszáj egyetlen lehetőséget kipróbálnod, idővel nézegethetsz másfele is. Egy kisebb partíción elfér bármelyik kiadás, szóval nyugodtan lehet tesztelgetni is. -
cashback
őstag
válasz
fradi81
üzenetére
Kendek Köszönöm... a kevésbé kisebb hibásat választom amit fradi írt.

Már leszedtem ami szükséges a TP-link 422G V2-es adapterhez, hogy netképes legyen a rendszer.
Szükséges esetleg még valami driver, program csomag amit még most telepítés előtt érdemes leszednem? (külön vinyóra teszem, win rendszeres vinyót eltávolítom még csak ne is lássa a gépet
)
Aktív témák
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazfit Active okosóra
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)