- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
Aktív témák
-
válasz
sh4d0w #44540 üzenetére
Azóta nekem is csak egyetlen újratelepítésem volt, mivel az Oneiricet újraraktam miután kijött. De persze győztél.
(#44537) aag: Ezt nem lehet megmondani előre, nincsen rá ütemterv. De ha olyan átlagos nyolc RC kiadással számolunk amiket hetente adnak ki, akkor is még két hónap.
(#44557) aag: Az újabb hardverek támogatása nem a legtökéletesebb amúgy sem ha Linux alapú operációs rendszerekről van szó. Windowsból kevés kiadás van és alapos teszteléseken mennek keresztül a meghajtóprogramok és az egyéb szoftverek. Mint az előbb számoltam ki, a Linux kernelből évente több verziót is kiadnak, számtalan megoldás van egyetlen dologra és mindből van rengeteg verzió. Megszámlálhatatlanul sok ember dolgozik Linuxos szoftvereken, szinte lehetetlen a sok kis apró fejlesztéseket úgy összehangolni, hogy abból valami hibamentes jöjjön ki.
De ezeken kívül sok előnye is van az Ubuntunak egy zárt operációs rendszerhez képest. Ezeket kár lenne felsorolni, mert mindenki látja őket, és persze nem mindenkinek ugyanaz a pozitívum benne mint másoknak. Számodra is van valami a rendszerben amiért használod, különben nem tennéd.
Egyébként az én viszonylag már korosnak tekinthető notebookomon olyannyira remekül fut az Ubuntu, hogy érezhetően gyorsabb is és kevésbé is melegszik mint windowsal. Cserébe mondjuk van most némi képi bugosság benne, de elviselhető számomra.
Na szóval a lényeg, jó kiindulási alap az a Windows, mégsem célszerű ehhez hasonlítani a rendszert. Egészen eltérő felépítéssel rendelkeznek és a fejlesztésük is teljesen máshogyan zajlik. Engem például baromira nem érdekelne ha a notebookom akár két órával is tovább üzemelne Windows alatt, ha egyszer én Ubuntuval akarom használni.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest