Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
hallari
tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
"Van egy rakás ember értelmes ötlet nélkül, akinek csinálni kell valamit, hogy igazolják azt, hogy miért kapják a fizujukat(gyurcsányi vezetési elv)."
Egy bizonyos szint fölött ez MINDEN államigazgatási szervre jellemző, tetszőleges kormány alatt (sőt, nemcsak Magyarországon). Az orbáni rendszerre is. De magáncégnél is előfordul, pl. ahol én dolgoztam (milliárdos forgalmú cement- és betonipari cég), ott szintén volt olyan marketinges főnök havi négymillióért, akinek a munkája javát a két titkárnője végezte.
-
válasz
Nowhereman
üzenetére
Az ablakvezérlőgombok balra áthelyezésének én mondjuk kifejezetten örülök már, pedig jobbkezes vagyok. Próbálgattam a GNOME Shellt, és rá kellett eszmélnem, hogy a széles képernyős monitoromon a vezérlése annyiból áll neki, hogy balra-jobbra húzogatom egyfolytában az egeret. Nekem ez a kilométeres egerészés valahogy nem jött be, úgyhogy nem kötöttünk közelebbi barátságot.
(#44384) Taktoj: A Super az a windowsos gomb, a jeléről megismered, valamint a Ctrl és Alt billentyűk között található.
1. Nem biztos, nem lehet általánosan megmondani.
2. A számítógép újraindítása, esetleg egy másik gép.A gyökérfájlrendszerre települ az Ubuntu, ha nem csatoltatsz alá valamilyen partíciót, akkor ezt nehezen teszi meg (/ csatolási pont).
Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Facebook és Messenger
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EA Sports WRC '23
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest