Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
jochen
csendes tag
Helló! Mégegyszer nagyon köszönöm a pár napja kért segitségemre irt válaszodat / HTML-dokumentációkkal kapcsolatban/. A probléma megoldódott, de nem tudom , hogyan.Hajnali fél háromig kukkoltam a netet, általam nem ismert paranccsorokat gépeltem be, ujrainditottam, anyáztam, sirtam,és megittam fél liter forraltbort. és minden zsir.
Viszont megint lenne egy kérdésem .10.10-es Maverick van a gépen, a formázást automatikusan végezte, nem voltam bátor saját magam particionálni.Viszont szeretnék kipróbálni különböző disztribúciókat, szeretnék tanulni, anélkül, hogy a meglévőt megbolygatnám.MIi lenne a teendőm? Jelenleg ilyen a partició: /dev/sda 1 ext4
/dev/sda 2 extended
/dev/sda 5 linux-swap
Aktív témák
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Viszont megint lenne egy kérdésem .10.10-es Maverick van a gépen, a formázást automatikusan végezte, nem voltam bátor saját magam particionálni.Viszont szeretnék kipróbálni különböző disztribúciókat, szeretnék tanulni, anélkül, hogy a meglévőt megbolygatnám.MIi lenne a teendőm? Jelenleg ilyen a partició: /dev/sda 1 ext4