Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - sziku69: Szólánc.
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal

Aktív témák
- 

rybank
senior tag
válasz

Kendek

üzenetére
						A fejlesztői kiadás önmagában megcsinálja azt, amit az előtte lévő pár mondatban felsoroltál.
Egyébként én pontosan ezt csináltam. Felraktam vagy ezerfélét.(#44001) hcl Nem. Tiszta Windows 7.
Srácok megy az oda-vissza labda. Valakinek abba kell hagynia, hogy leálljon a dolog.
 - 

válasz

Kendek

üzenetére
						Én azért egy tökéletes rendszert el tudnék viselni a nagy gépemen, mert azt nem szeretem buherálni.
A laptopokon, stb., azokon persze, hogy hegesztek, hogy gyorsabb legyen, stb., meg az új dolgokat is azokon próbálom le.@aag : "Én igyekszem nem érzelmi szinten kezelni ezt a kérdést." - nyilván ezért hisztizel mindenen.
Igen, a hibákat kijavítani kell, de hideg fejjel. 
Aktív témák
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
 - HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
 - ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
 - 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő