Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Arc összefoglaló szerkesztés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
sh4d0w #42713 üzenetére
Laposom: Toshiba L30-134 : Intel Core Duo T2050 - 1.5GB DDR2 - ATI Radeon Xpress 200M - Realtek ALC861 - WD Scorpio Blue 320GB
Összeírom, hogy miket próbáltam rajta:
Debianok: túl régiek a csomagok és a kernel, ezért itt is fennállnak a 10.04 LTS körüli hibák meg a 3D is rossz.
10.04 LTS: jól fut, de néha egy versenyhelyezet miatt kernel drm error-ral elszáll bootolás közben meg túl régi és mivel ATI drivert már nem tudok felrakni, ezért a 3D egy nagy semmi
10.10: jó, de netezés közben többször elszáll a kernel drm hibával
11.04: Unity tiszta lassú. GNOME 2 se valami gyors már és a videók szakadnak a Unity-s belemókolások miatt.
11.10: Unity használhatatlan, venti szétpörgeti az agyát, a videók szakadnak, értékelhetetlen az egész desktop. Win95 desktopja jobb.
11.10 KDE: Akonadi, Nepomuk felesleges lassítók, de a tálcán néha bent rekednek az alkalmazások, hiába zárom be őket(nem csak az én gépemen, egy ismerősömnél is felraktam és ugyanez van ott is). Az összes ablak átméretezése szaggat kikapcsolt effektekkel, Win95 már tudott smooth windows resize-t.
11.10 Lubuntu: minden jó, csak néha az lxpanel behülyül és használhatatlan lesz a gép, hiába lövöm ki meg indítom újra a folyamatot.
Windows 7: Már 1 hónapja van fent, de minden megy jól (úgy, hogy a gépem 6 éves és a VGA nem is támogatott Win7 alatt).
Aktív témák
- Lenovo L14 Ryzen 3 4450U
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest