- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
válasz
Nowhereman
üzenetére
Nem én találtam ki, rossz helyre adresszáltad

Az első két pontoddal nincs mit kezdeni, lévén sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudom. A 3-as pontod egyszerűen nem igaz, épp ma láttam egy blogon, hogy a Unity-n kívül 9 egyéb felület is rendelkezésre áll, tehát személyes igényekhez szabható. Szerinted a Windows userek ekézik a Microsoftot, mert Aero-val szállítja a rendszert? Nem, ott is lecserélheted a megjelenést. A 4-essel egyetértek, az LTS-re viszont ki kell forrnia magát a Unity-nek, különben nem lesz, aki megvegye.
RBJ: nincs ekézés, csak tények.
-
hallari
tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
"3/ A Linux lényege a személyes igényekre szabhatóság, nos erre csuláztak egy hatalmasat a unityvel."
Na ez az, ezért (sem) rakom fel a 11.04-et. Amúgy semmi bajom nem lenne a Unityvel, de nekem a compizos 3d kocka és a cairo dock sokkal inkább bejön és a kocka pl. nem teljesen kompatibilis a unityvel, leszedni meg nem lehet. Hát micsoda eljárás ez kérem?!
Nem azért használom dual-booton elsőként a Linuxot, hogy mindenféle korlátokat támasszon, arra ott a win. Sőt, a win majdhogynem kevésbé korlátoz, ami elég abszurd, hiszen a Linux a "szabad szoftver". -
ZCoyote
őstag
válasz
Nowhereman
üzenetére
A 3-assal abszolút egyetértek

aag: Ha kiveszik ezt a mint-re szabott keresőt a böngészőkből, akkor asszem nálam a mint lesz a nyerő. De utálom!
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali médialejátszót?
- Itt Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest