- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
róland
veterán
OK!
Mint kiderült a magyar szerverek voltak lemaradva kiadáskor, ezért sok telepítés hibás lett.
Egyszerűen újraindítva a régebbi verziót, ott átállítva fő kiszolgálóra a szoftverforrásokat, felajánlotta az intelligens telepítést opcióként, mellyel problémamentesen sikerült frissíteni a jelenlegi kiadásra.
(Asztali gépemen valamiért nem sikerül frissítenem a Windows7-et SP1-re. Már vagy 100-szor próbálta szerencsétlen rendszer, de nem megy. Kipróbálva ugyanazzal a telepítővel más gépen működik. Sikerült mellé olyan programot kifognom, amit a netbookom XP-jén tudok használni, a Win7-en folyamatosan elszáll hibaüzenettel.) Ezeket még nem sikerült Ubuntu-n produkálni.
Ha kicsit visszaolvasol féltem a jelenlegi frissítéstől, mert korábban mind a bluetooth, mind a webkamera, mind a wifi kezelésével akadtak gondok a netbookomon. Ennél a kiadásnál ezek mindegyike elsőre működik. (Arra pedig nem volt nehéz rájönni, hogy ABC sorrend szerint akar csatlakozni az elérhető hálózatokra.)
Én megszoktam és szeretem a Unity felületet. Sokszor azon kapom magam, hogy keresem az oldalsávot, ha Windowst használok.
Azt meg megszoktam, hogy a Pinnacle tv-tunerem nem működik Linux alatt, hiszen Windowson is szívás - napok kérdése mire ott is működésre bírom - a beállítása. (Így jártam. Ismert gyártó a márkanévvel visszaélve, szinte nulla terméktámogatással piacra mert dobni valamit.) Bár adok egy esélyt a Tvheadend programnak.Tehát jöhetnek az ellenérvek, hogy neked miért nem jó. Hátha segítséget is kapsz. Különben csak üres vagdalkozás, amit itt csinálsz.
Aktív témák
Hirdetés
- Fogyjunk le!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Képregény topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen széket vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- LED világítás a lakásban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest