- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
válasz
Mtbsrác
üzenetére
Na meg van a megoldás én idióda

Elfelejtettem hogy van zárt meghajtó is.
Érdekesmód ezzel a zárttal tökéletesen fut az opengl-t használó játékom,
(ATI káryákkal nem) semmi fagyás akadás etcetc. Rendszer 11.04-en fut most.Legujabb dialy kiadás még rosszabb mind a két beta volt.
REngeteg bug hiba, feltelepítéttem máris a Unity nézett ki érdekesen,
utána nem csatolta a meghajtókat. Áhh
Na mind1 ez csak kis tapasztalat. Legfontosabb hogy végre működik amit szerettem volna.
THX a helpet mindenkinek de úgyis lesz még kérdésem
. -
válasz
Mtbsrác
üzenetére
Oneiricvel másképp van kicsit:
Ctrl+Alt+F1 -> bejelentkezelsudo stop lightdm
chmod +x NVIDIA-Linux-x86-256.53.run
sudo ./NVIDIA-Linux-x86-256.53.run
sudo start lightdmNa és persze előtte telepítsd a build-essentialt, meg győződj meg arról, hogy a kernel headers csomagja is fent van-e.
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.