- Logo - doctorSIM
- Unlock phone by doctorSIM
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
Siriusb
üzenetére
Köszi, de ötletem nekem is volna, szaktudásom viszont nincs. Így kénytelen vagyok várni, hogy valaki csomagot csináljon belőle az ubira. Először azt hittem, hogy van csomag, csak én nem találom. Mára világos lett a kép. Valamiféle jogtisztasági probléma (fizetős licenc) van mögötte. Én nem akarnék jogot sérteni, de meg sem vehetem. Mégiscsak botrány, hogy 2011 éveben hang nélkül kell TV-t néznem a linux alatt. Mert egyébként windowsz alatt nyoma sincsen ennek a problémának. Tehát a gondhoz még az "értetlenkedésem" is társul.

Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4515, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest